Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

ΠΕΙΝΑ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ; – ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ

 

«Τα σούπερ μάρκετ βουλιάζουν στο χάος», «Η έλλειψη τροφής στη Βενεζουέλα είναι τρομακτική», «Η επιτυχία του σοσιαλισμού-Δελτίο στα τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ».

ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 10 + 1 ΣΤΑΘΜΟΥΣ - ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

 

24 Ιουλίου 1989:
Ο Αθανάσιος Κανελλόπουλος, Υπουργός Προεδρίας της κυβέρνησης Τζαννετάκη ανακοινώνει ότι θα δοθούν δύο άδειες ιδιωτικής τηλεόρασης σε δύο ομίλους εκδοτών.

ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

 

Το καλύτερο ελληνικό θέρετρο που μάγεψε με τον ρομαντισμό και την αυθεντικότητά του τους διασημότερους ανθρώπους   του πλανήτη έφτασε σήμερα να κάνει χαρακίρι - Ακρίβεια, έγκλημα, διαφθορά έφεραν ήδη πτώση 20%.

ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥ ΑΠΘ! ΑΠΟ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ... ΓΟΥΙΝΕΑ

 

Οι περισσότεροι από τα 74 άτομα που συνέλαβαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ ήταν μέλη του κινήματος «No Border» - Αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλλει την αστυνομία ότι ποινικοποιεί «εγχειρήματα αλληλεγγύης»

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΟΛΙΚΗ

 

Η «Βενιζελού»…κατά το "σουρλουλού" και την πάλαι ποτέ γνωστή αθηναϊκή "φτερού".Το ξαναλέμε για να το εμπεδώσουμε: το πρόβλημα της Ελλάδος είναι πρόβλημα αισθητικής.

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΧΡΕΗ ΥΨΟΥΣ 10 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ

 

Βόμβα στα ασφαλιστικά ταμεία και γενικότερα στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας αποτελεί η παραδοχή από τον διοικητή του ΙΚΑ Διονύση Καλαματιανό ότι μεγάλο μέρος των οφειλών ύψους 16,6 δισ. ευρώ στα ταμεία, αφορούν εταιρίες που δεν υπάρχουν πια ή βρίσκονται σε εκκαθάριση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

 

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη Τύπου που θα δώσει την Πέμπτη η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η οποία αναμένεται να πάρει θέση έναντι των κατηγοριών ότι η πολιτική των ανοικτών συνόρων επέτρεψε στην ισλαμιστική τρομοκρατία να ριζώσει στη Γερμανία.

«ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ» Ο ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ

 

Ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, δήλωσε την Τετάρτη πως ήταν «απογοητευμένος» από την απόφαση της Κομισιόν να μην επιβάλει κυρώσεις σε βάρος της Ισπανίας και της Πορτογαλίας για την αποτυχία τους να φέρουν τα ελλείμματά τους κάτω από το όριο που έχει οριστεί για την Ε.Ε.

ΑΣΦΥΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΛΕΣΒΟ ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΑΜΟ

 

«Σπάει» τη συμφωνία η Τουρκία μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το αποτυχημένο πραξικόπημα προκαλώντας ανησυχία στις ελληνικές Αρχές από τη συνεχή ροή μεταναστών και προσφύγων προερχόμενων από τα τουρκικά παράλια προς τα νησιά του βόρειου Αιγαίου. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WIKILEAKS ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΡΟΗ

 

Οι τουρκικές αρχές προχώρησαν σε αποκλεισμό της ιστοσελίδας Wikileaks, ύστερα από τη δημοσίευση περίπου 300.000 μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), στον απόηχο του αποτυχημένου στρατιωτικού πραξικοπήματος και των σαρωτικών εκκαθαρίσεων που εξαπέλυσε στη συνέχεια η τουρκική κυβέρνηση.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Ο ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

 

Προχωράει κανονικά ο σχεδιασμός του υπουργείου Οικονομίας και ο αναπτυξιακός νόμος θα είναι σε πλήρη εφαρμογή τον επόμενο Σεπτέμβριο, όπως υπογράμμισε στην τοποθέτησή του σε συνέντευξη Τύπου για τις νέες προσκλήσεις ΕΣΠΑ 2014-2020 και για τον απολογισμό των τεσσάρων πρώτων προσκλήσεων, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.

ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

 

Τα κουρδικά κόμματα του Ιράν είναι στη διαδικασία της συγκρότησης ενός ενιαίου κουρδικού μετώπου, για να αντιμετωπίσουν ενωμένοι τις απειλές τις ιρανικής κυβέρνησης στο ιρανικό (ανατολικό) Κουρδιστάν.

ΑΓΩΝΙΑ ΟΛΑΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ

 

Την ώρα που ενισχύεται η ρητορική περί πολέμου μεταξύ θρησκειών, μετά τον αποκεφαλισμό την Τρίτη ενός ηλικιωμένου καθολικού ιερέα από τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος σε εκκλησία της Νορμανδίας, οι εκπρόσωποι θρησκειών που είχαν την Τετάρτη συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.

ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΚΑΡΦΩΝΕΙ» Σ. ΑΡΑΒΙΑ

 

To Al Masdar News μεταδίδει ότι ο υπουργός του Κατάρ Χαλίντ Αλ Ατίγια (Khalid al Attiyah), ισχυρίστηκε -με ανάρτησή του στα social media- ότι έχει στην κατοχή του ένα «εμπιστευτικό έγγραφο» το οποίο αποδεικνύει ότι η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα γνώριζαν από πριν για το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία αλλά δεν έκαναν τίποτα για να το αποτρέψουν.