Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

 
Διαβάστε όλη την Ομιλία ΕΔΩ....
 


ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Η ΝΔ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

 

Υπέρ της σύστασης Εξεταστικής από Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι. Παρών δηλώνουν ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή και όχι από ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων.

ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

 

Πριν από λίγες εβδομάδες ήταν η επέτειος της Αμερικάνικης ανεξαρτησίας στην διακήρυξη της οποίας σε λίγες γραμμές εκτίθενται οι λόγοι χάριν των οποίων ο Αμερικανικός λαός θέλησε δια της ισχύος του να πετύχει την αποσύνδεσή του από το Αγγλικό Στέμμα.

ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΡΟΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

«Πυρετός» συσκέψεων στο Μέγαρο Μαξίμου και στα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών και Ναυτιλίας αναμένεται την εβδομάδα που διανύουμε για το προσφυγικό και την κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

ΜΙΑ ΑΝΑΞΙΑ ΕΥΡΩΠΗ

 

Η Ευρώπη έχει πλέον για τα καλά πέσει στην παγίδα που μόνη της έστησε στον εαυτό της: αντί να επικεντρώσει τις δυνάμεις της στα αληθινά μεγάλα ζητήματα. Όπως η εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια, επέμεινε όλα αυτά τα χρόνια να τρώει τις σάρκες της, με τη Γερμανία να ασχολείται μόνο με τη διεύρυνση της ηγεμονίας της και να αδιαφορεί πλήρως για τις αληθινές ιστορικές προκλήσεις που θα έπρεπε να απαντηθούν.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ

 

Ένα πλούσιο παρασκήνιο κρύβει το φιάσκο με τον ΕΝΦΙΑ, οι αλλαγές του οποίου αρχίζουν να ξηλώνονται από το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών και τους ιθύνοντες που διαπραγματεύτηκαν με τους θεσμούς τη νέα μορφή του φόρου.

ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Με τη σφραγίδα του Συμβουλίου της Επικρατείας θεωρείται παραγεγραμμένο το πρόστιμο των 375.329,08 ευρώ που έχει επιβληθεί στον τέως αντιπρόεδρο της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλο.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ 2 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

 

Ένας πρώην Αμερικανός ανώτατος αξιωματικός, πρώην διοικητής της Διεθνούς Δύναμης Ασφαλείας στο Αφγανιστάν (ISAF), δηλαδή της στρατιωτικής αποστολής του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, κατηγορείται από την τουρκική εφημερίδα Yeni Safak, που είναι έντυπο φερέφωνο του Ερντογάν, ως ο οργανωτής του αποτυχημένου πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία.

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

 

Ξεκάθαρη είναι η θέση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, σε ό,τι αφορά τον ρόλο του Τουρκικού Προξενείου στη Θράκη ενώ φρόντισε - ιστορικά συνεπής και εθνικά υπεύθυνος - να σημειώσει ότι οι Έλληνες Πομάκοι και οι Ρομά μουσουλμάνοι δεν έχουν καμία σχέση με τους αυτοπροσδιοριζόμενους ως «τουρκογενείς», τους οθωμανογενείς δηλαδή, τους «τουρκεμένους» ελληνικής καταγωγής Θρακιώτες που θέλουν να ισχυρίζονται ότι είναι «Τούρκοι» κι όχι Έλληνες.

ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΣΔ

 

Μετά το «φτιάξιμο» (ή σχεδόν «φτιάξιμο») των σχέσεων Τουρκίας με Ρωσία και η Σαουδική Αραβία έκανε επίθεση «αγάπης» με πολλά δισ. δολάρια «υποσχέσεις» στο Κρεμλίνο.

ΣΕ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» Ο ΣΚΛΑΒΟΥΝΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ.

 

Ο Μπράντεϊ Μπίρκενφελντ μίλησε για τον τρόπο που καταθέσεις από την Ελλάδα διοχετεύονταν εκτός συνόρων, αλλά και συνολικά για το ρόλο και τις πρακτικές της UBS στα φαινόμενα φοροδιαφυγής.