Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΤΟΥ DEB

 

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην Κομοτηνή, κατά την διάρκεια πορείας λιγοστών τουρκόφιλων μειονοτικών. Η πορεία, που διοργανώθηκε από το διχαστικό μειονοτικό DEB.

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ 16η ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

 

Τα μηνύματα που αντάλλασσαν υψηλόβαθμοι Τούρκοι στρατιωτικοί τη νύχτα του αποτυχημένου πραξικοπήματος δημοσίευσε η ιστοσελίδα Bellingcat, αφού πρώτα τα μετέφρασε από τα τουρκικά στα αγγλικά.

ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 42 ΧΡΟΝΙΑ

 

Μετά από 5 χρόνια, το προεδρικό Μέγαρο άνοιξε τις πύλες του για τη καθιερωμένη δεξίωση.«Ως Λαός και ως Έθνος να μην λησμονούμε να υπερασπιζόμαστε τη Δημοκρατία όκωσπερ τείχεος» επισήμανε στη δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στην πρώτη μετά από πολλά χρόνια δεξίωση στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.

ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΤΑΚΤΙΚΙΣΜΟΙ

 

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνθλίβεται ανάμεσα σε δύο τεκτονικές πλάκες: την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, που συγκροτεί η εφαρμογή του τρίτου και σκληρότερου Μνημονίου.

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ

 

Πάνω που η Τουρκία φαινόταν ότι τα είχε «βρει» με το Ισραήλ, επειδή το Ισραήλ ήθελε την Τουρκία στο πλευρό του απέναντι στο Ιράν, ο Ερντογάν απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι έχει δική του ατζέντα που δεν «χωρά» σε ατζέντες άλλων. 

AΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ


Aνοίγουν και πάλι οι δικογραφίες που είχαν τεθεί στο αρχείο για την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας.Με παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, ανασύρθηκαν ήδη από το αρχείο οι δύο δικογραφίες που είχαν σχηματιστεί για την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου, μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν και τα οποία έφτασαν στην ανώτατη εισαγγελική λειτουργό.

ΕΞΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΕΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΑΟΖ

 

Συνολικά υποβλήθηκαν έξι αιτήσεις και για τα τρία τεμάχια στον τρίτο γύρο χορήγησης αδειών έρευνας υδρογονανθράκων, στα τεμάχια 6, 8 και 10, εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ - ΘΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΝΤ

 

Οι μισθοί δεν πρόκειται να μειωθούν, ούτε τίθεται θέμα κατώτατου μισθού δήλωσε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ επαναλαμβάνοντας για ακόμη μια φορά πως ούτε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιθυμεί την κατάργηση του 13ου και 14 μισθού.

ΚΟΝΤΡΑ ΜΑΞΙΜΟΥ - Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗ «ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ»

 

Κόντρα μεταξύ Μαξίμου και Ν.Δ. έχει ξεσπάσει με αφορμή τις αιτιάσεις της δεύτερης περί λογοκλοπής, λόγω της χρήσης των εννοιών «Νέα Μεταπολίτευση» και «Ελλάδα του 2021» στο μήνυμά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.