Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

 

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες μπορούν να αρχίσουν γρήγορα να συζητούν με το ΔΝΤ το θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον Έλληνα ομόλογό του, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΣΩΣΕ Η ΡΩΣΙΑ

 

Από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας ενημερώθηκε η ΜΙΤ και ο Ταγίπ Ερντογάν ώρες πριν γίνει το πραξικόπημα και τα τανκς βγουν στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας, αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο Sputnik επικαλούμενο ιρανικά ΜΜΕ.

ΣΧΕΣΕΙΣ ΡΩΣΙΑΣ - ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

 

Το τελευταίο διάστημα, διαπιστώνονται σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ.

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

 

O Απόλυτος Άρχοντας: Ένα "στημένο" πραξικόπημα κήδεψε την δημοκρατία στην Τουρκία.Ένα πραξικόπημα που έστησε ο Ερντογάν με την βοήθεια της ΜΙΤ (τουρκικές μυστικές υπηρεσίες) και σχεδιάστηκε προσεκτικά, για να «προσφέρει» στον Ερντογάν όσα δεν μπορούσε να αποκτήσει: Την απόλυτη εξουσία.

ΧΙΛΑΡΙ VS ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ISIS

 

Η Χίλαρι Κλίντον, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών, περιτριγυριζόταν από στελέχη της αντιπολίτευσης στη Λιβύη, μετά την ανατροπή του Καντάφι.  Πόσα απ’ αυτά είναι σήμερα με την αλ-Νούσρα, την αλ-Κάιντα ή τον ISIS δεν είναι γνωστό.Οι ψηφοφόροι στις ΗΠΑ έχουν να επιλέξουν από δύο κακά το χειρότερο…

ΤΟ ISIS ΠΡΟΚΡΙΝΕΙ ΩΣ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ «ΜΟΝΑΧΙΚΩΝ ΛΥΚΩΝ»

 

Οι επιθέσεις που διαπράττονται από «μοναχικούς λύκους» αντιπροσωπεύουν έναν μείζονα κίνδυνο στην Ευρώπη και τα τελευταία γεγονότα στη Γαλλία και τη Γερμανία δείχνουν πως αυτός το τύπος επίθεσης είναι πολύ «δύσκολο να εντοπισθεί και να εμποδισθεί», υπογράμμισε η ευρωπαϊκή αστυνομική υπηρεσίας Europol.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ

 

Προειδοποίηση προς την ΕΕ για τις επιπτώσεις της προσφυγικής κρίσης στην Ελλάδα έστειλε ο Τζορτζ Σόρος, με άρθρο του στην ηλεκτρονική έκδοση του «Foreign Policy».

ΠΟΣΑ ΧΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ BRAIN DRAIN ΤΩΝ ΝΕΩΝ

 

Στοιχεία σοκ για το πραγματικό κόστος του Brain drain από την Ελλάδα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η έρευνα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού στήριξης της επιχειρηματικότητας, Endeavor Greece.

Ο STANDARD AND POOR’S ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ

 

Ο οίκος αξιολόγησης Standard and Poor’s Global Ratings ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι μείωσε κατά μία βαθμίδα το κρατικό αξιόχρεο της Τουρκίας σε BB (από BB+), εκφράζοντας ανησυχία για την εξασθένηση των μηχανισμών ελέγχου και εξισορρόπησης της εξουσίας και την περίοδο αβεβαιότητας στην οποία εισήλθε η χώρα μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος.