Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ

 

Η ενταξιακή πορεία της Τουρκίας στην ΕΕ αμφισβητείται από στελέχη του κυβερνητικού συνασπισμού. Τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση θέτουν υπό αμφισβήτηση στελέχη των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού στην Γερμανία.

ΤΟΥ ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ Η ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ

 

''H κίνηση που έγινε ήταν μια προδοσία εναντίον του κράτους και θα πληρώσουν βαριά το τίμημα της προδοσίας τους''. Αυτά είπε στην ομιλία του σε κλειστό κύκλο οπαδών του στην Κωνσταντινούπολη, προχθές ο Ερντογάν.

ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΙ «53+»

 

Με άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα commonality.gr, τον διαδικτυακό χώρο της κίνησης των «53», βουλευτές και στελέχη που πρόσκεινται στην κίνηση επικρίνουν έντονα την πρόθεση του Μαξίμου να προωθήσει την ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από το λαό, επαναλαμβάνοντας έτσι τη διαφωνία τους στο θέμα με την κυβέρνηση.

TΑ 7 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ” ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

Η Τουρκία, μια χώρα έμπειρη σε στρατιωτικά πραξικοπήματα έζησε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ μια παρωδία. Έγινε μια απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του Ερντογάν , η οποία ήταν τόσο κακά οργανωμένη ή σκηνοθετημένη που γεννά πολλά ερωτηματικά:

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΦΟΡΟΛΑΙΛΑΠΑ

 

Φουσκωμένος ο λογαριασμός για εκατομμύρια φορολογουμένους στα φετινά εκκαθαριστικά της Εφορίας, καθώς, ο μέσος όρος των φόρων που καλούνται να πληρώσουν ανεβαίνει στα 1.514 ευρώ, έναντι 1.310 ευρώ πέρυσι.

Ο ΙΟΥΛΙΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ

 

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται από το Μέγαρο Μαξίμου ο νέος εκλογικός νόμος, ο διάλογος για τη Συνταγματική αναθεώρηση καθώς και η υπό εξέλιξη διαδικασία για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.

ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ TO BREXIT

 

Την αδυναμία του να εγγυηθεί ότι πολίτες κρατών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μεταναστεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο από τώρα έως την επίσημη αποχώρηση της χώρας, θα μπορέσουν να παραμείνουν εκεί, εξέφρασε ο Ντέιβιντ Ντέιβις.

ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

 

Το Ισραήλ εκτόξευσε σήμερα δύο πυραύλους Patriot προς ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος το οποίο "εισέδυσε" από τη Συρία, ανέφερε ανακοίνωση του ισραηλινού στρατού.

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ

 

Στις 6 Μαρτίου 2011 ο συνταγματάρχης Μουάμαρ Καντάφι, ο ηγέτης της Λιβύης, έδωσε μια «προφητική» συνέντευξη στη «Le Monde du Dimanche».

Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

 

Η τζιχαντιστική συριακή οργάνωση Αχράρ Αλ Σαμ, που αποτελεί παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, με επίσημη ανακοίνωσή της μετά το πραξικόπημα δήλωσε την υποστήριξή της στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.