Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΣΙΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ ΤΙ;

 
Ἀπό τό Κολυμβάρι εἰς τό Φανάρι καί ἀπό τήν Ρώμην ἕως τήν Οὐάσιγκτων ἡ Ὀρθοδοξία εἰς τήν διελκυστίνδα τῶν διεθνῶν συμφερόντων Ὁ οἰκουμενισμός δύναται νά σταματήση, ἐάν ὑπάρξη πολιτική ἐπέμβασις, καθώς αὐτός τροφοδοτεῖται καί ἀπό πολιτικούς παράγοντας.  Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....

 


ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

 

Ο Μάικα Τζόνσον, ο Αφροαμερικανός δράστης της επίθεσης στο Ντάλας, έκρυβε στο σπίτι του ένα πραγματικό οπλοστάσιο, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ;

 

Η άνοδος των μετρίων."Σήμερα με την έννοια εθνικός δεν σκεπάζουμε τα συμφέροντα μιας ολιγαρχίας, μιας μικρής μερίδας του λαού, που εκμεταλλευότανε την έννοια αυτή για να προσδώσει γενικό χαρακτήρα σ’ εκείνο που ανταποκρινότανε μόνο στα προνόμια και τα συμφέροντά της.

ΑΠΟ ΤΟ «ΜΠΑΡΑΖ» ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΙΚΡΑ ΕΣΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

 

Περιορισμένη είναι η απόδοση του μέτρου των κατασχέσεων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ελλήνων καταθετών. Ο φορολογικός μηχανισμός είχε προειδοποιήσει ιδιώτες και επιχειρήσεις ότι θα προχωρήσει άμεσα σε «μπαράζ» κατασχέσεων με στόχο να εισπραχθούν 5,5 δισ. ευρώ από οφειλές ιδιωτών προς Εφορία και Ασφαλιστικά Ταμεία έως το τέλος του χρόνου.

ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

 

Καθυστέρηση καταγράφουν οι θεσμοί όσον αφορά την υλοποίηση των προαπαιτούμενων από την ελληνική κυβέρνηση. Επιτάχυνση της διαδικασίας αναμένεται να ζητήσουν οι αξιωματούχοι της ευρωζώνης στο Eurogroup της Δευτέρας.

ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ

 

«Όταν κατέρρευσε το Τείχος του Βερολίνου, έπεσε στην Γιουγκοσλαβία». Έτσι είπε ο Χάρις Σίλαζιτς, άλλοτε μέλος της προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης από την πλευρά της Βοσνίας, καταδεικνύοντας το πώς τα γεγονότα στην Ευρώπη έτειναν να προκαλούν βία στα Βαλκάνια.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 

Με άκρα μυστικότητα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον τουρκικό Τύπο, οργανώθηκε στην Αθήνα από τον γιο του Τούρκου πρωθυπουργού, δείπνο, την παραμονή του Ραμαζανιού, στο Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών (ΚΕΠΑ) του Σχιστού, έξω από το ναύσταθμο του ΠΝ στον Σκαραμαγκά, με προσκεκλημένους πρόσφυγες και μετανάστες.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΧΩΣ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ

 

Αν δεν προηγηθεί λύση του Κυπριακού, δεν μπορεί να περάσει αγωγός προς την Τουρκία μέσα από την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κυπριακής Δημοκρατίας, διαμηνύει για μια ακόμα φορά η Λευκωσία.

ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ 145.000 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΥΘΜΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις για τα δάνεια συνολικού ύψους 3,5 δισ. ευρώ που έχουν χορηγηθεί σε 145.000 δημόσιους και δημοτικούς υπαλλήλους αποφάσισε η κυβέρνηση.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΟΙ «ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ» ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ

 

Αντιρρήσεις εκφράζουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με την πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή για την οικονομία και τα capital controls, γεγονός που εμβαθύνει περισσότερο το διχασμό στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

TO 38% ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΛΕΠΕΝ

 

«Μαύρο» σε Νικολά Σαρκοζί και Φρανσουά Ολάντ ρίχνουν οι Γάλλοι πολίτες σε δημοσκόπηση του ινστιτούτου «Harris Interactive» που δημοσιεύεται ένα χρόνο πριν τις προεδρικές εκλογές.