Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

 
                           Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ....
 


ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΥΨΟΥΣ 13,5 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ

 

Προσωρινή διακοπή κοινοτικών κονδυλίων, ύψους 13,5 εκατ ευρώ, προς την Ελλάδα, λόγω στρέβλωσης ανάθεσης έργων δημοσίων συμβάσεων.Σε προσωρινή διακοπή κοινοτικών κονδυλίων προς την Ελλάδα, ύψους 13,5 εκατ. ευρώ, προχώρησε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, λόγω στρέβλωσης ανάθεσης έργων δημοσίων συμβάσεων.

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥ 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Αίσθηση στο γερμανικό τύπο προκαλούν οι εκμυστηρεύσεις του έλληνα πρωθυπουργού σε Έλληνες δημοσιογράφους στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Κίνα.

ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ Η ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ

 

Τη συνεργασία της Τουρκίας ζητά για ακόμα μία φορά η Κύπρος στο θέμα των αγνοουμένων, με αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής εφημερίδας Αφρίκα για ύπαρξη ομαδικού τάφου στο λιμάνι της Κερύνειας και τη Μονή Αποστόλου Βαρνάβα, όπου το 1974 θάφτηκαν ζωντανοί Ελληνοκύπριοι.

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ

 

Παρουσιάστηκε ξανά στην επικαιρότητα το θέμα – πυροτέχνημα της συνταγματικής αναθεώρησης.Ήρθε πάλι η ώρα να παρακολουθήσουμε την καθεστηκυία τάξη της χώρας καθηγητές, πολιτικούς και τους λεγόμενους συνταγματολόγους. 

ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ


Στις 23 Ιουνίου οι Βρετανοί ψήφισαν υπέρ της εξόδου από την Ε.Ε. Όλα δείχνουν ότι τα δεδομένα στην Ευρώπη αλλάζουν. Υπάρχει σίγουρα ένα πλήθος ζητημάτων της καθημερινής τους ζωής, τα οποία επηρέασαν τον τρόπο που εκφράστηκαν.

ΣΤΟ ΝΤΑΛΛΑΣ ΕΝΕΔΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ


Πέντε αστυνομικοί είναι νεκροί και επτά τραυματίες από τα πυρά ελεύθερων σκοπευτών στο Ντάλας, σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές.Τέσσερις είναι οι φερόμενοι ως δράστες, τρεις εκ των οποίων κρατούνται από την αστυνομία ενώ ο τρίτος που είχε οχυρωθεί σε γκαράζ και αντάλλασσε πυροβολισμούς με την αστυνομία, αυτοκτόνησε, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΔΝΤ ΒΟΛΙΚΟΣ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ

 

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει μετατραπεί σε «βολικό αποδιοπομπαίο τράγο» στην Ελλάδα, δήλωσε η διευθύντριά του, Κριστίν Λαγκάρντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΕ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ;

 

Η απόφαση της Βρετανίας να αποχωρήσει απο την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αποτελεί μέρος του black χιούμορ τους, αλλά μια καταστροφική πραγματικότητα του πολιτικού τους κόσμου.

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΙΛΟΥΣ

 

Οι κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας κατάφεραν να περικυκλώσουν τις συνοικίες που ελέγχουν οι ισλαμιστές μέσα στην πόλη Χαλέπι και να τους αποκλείσουν από τον έξω κόσμο.

ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

 

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας, συνιδρυτής των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» και των «Γιατρών του Κόσμου» Μπερνάρ Κουσνέρ, βρέθηκε στην Ελλάδα.

Η ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΩΣ ΕΑΝ «ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ» ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ

 

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση ανάμεσα στην Ιταλία και τη  Γερμανία για το θέμα της διάσωσης των ιταλικών τραπεζών.Το ιταλικό τραπεζικό σύστημα βρίσκεται σε οριακή κατάσταση, με την πίεση να αυξάνεται από τα 360 δισ. ευρώ σε μη εξυπηρετούμενα δάνεια, ενώ το θέμα της διάσωσής τους προκαλεί τριγμούς στις σχέσεις Ρώμης-Βερολίνου.

«PLAN B» ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ;

 

Νέα δεδομένα στο θέμα του λεγόμενου plan X του Γιάνη Βαρουφάκη, το οποίο σηκώνει ψηλά στην ατζέντα η ΝΔ ζητώντας Εξεταστική Επιτροπή, θέτει η καταγγελία βόμβα που έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ

 

Πυρ ομαδόν κατά Σόιμπλε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου την Τρίτη. Τα βέλη του προς τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εκτόξευσε πρώτος ο επικεφαλής των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, Τζιάνι Πιτέλα.