Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Το μετέωρο βήμα της Τουρκίας και τα σημάδια κινδύνου για την Ελλάδα. Εμφύλιος, τρομοκρατία και συγνώμες! Η σύγχρονη Τουρκική Δημοκρατία περνάει ένα πραγματικό εφιάλτη υπό τον ασφυκτικό έλεγχο ενός μεγαλομανούς, ανισσόροπου και αντιφατικού ηγέτη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ Ι.Α.Α. ΕΠΙ ΤΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ)

Διαβάστε όλο το Πρόγραμμα των Λατρευτικών Εκδηλώσεων ΕΔΩ....

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ

 

Πανομοιότυπες είναι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ για την καθιέρωση της απλής αναλογικής, όπως προκύπτει από μια απλή σύγκριση των δύο νομοσχεδίων.

ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ "ΤΡΩΕΙ" ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ;

 

Η Ελλάδα εμπλέκεται στην υπόθεση που μπορεί να στοιχίσει στην Χίλαρι Κλίντον ακόμη και την υποψηφιότητά της για την προεδρία των ΗΠΑ.Η Κλίντον κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε το προσωπικό της e mail για θέματα που είχαν να κάνουν με υποθέσεις του Στέητ Ντιπάρτμεντ.

ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ;

 

Στη Βρετανία και σε όλη τη Δύση, είμαστε μάρτυρες της έκλειψης στο πολιτικό γίγνεσθαι. Πολιτικοί όπως ο Trump στην Αμερική, ο Kaczyński στην Πολωνία ή η Le Pen στη Γαλλία ήταν κάποτε μη αποδεκτοί, αλλά σήμερα το ίδιο το πολιτικό γίγνεσθαι δεν είναι αποδεκτό. Θα πρέπει να αναμένουμε να δούμε μεγαλύτερη ακόμα επιτυχία λαϊκιστών πολιτικών και προγραμμάτων όπως αυτό του Brexit.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ NSA ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΛΑΦΥΡΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ

 

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ανακατέλαβαν την Τετάρτη ένα στρατιωτικό αεροδρόμιο στην ανατολική επαρχία Ντέιρ Αλ Ζουρ της Συρίας, από τους υποστηριζόμενους από τις ΗΠΑ αντάρτες του Νέου Συριακού Στρατού.

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

 

O προσωπάρχης του Ούγγρου πρωθυπουργού Γιάνος Λάζαρ δήλωσε ότι θα ψήφιζε υπέρ της αποχώρησης της χώρας του από την Ευρωπαϊκή Ένωση ή θα απείχε από την ψηφοφορία στην περίπτωση που η Βουδαπέστη διεξήγαγε ένα δημοψήφισμα σχετικά με την παραμονή της Ουγγαρίας στην ΕΕ, αν και, όπως πρόσθεσε, η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει κάτι τέτοιο.

ΓΕΛΟΙΑ Η ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

 

Σε ένα ηχηρό μήνυμα κατά της «χονδροειδούς και αδίστακτης σκοπιανής προπαγάνδας» για τη Μακεδονία προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σε δήλωσή του από την ακριτική Δράμα, όπου βρέθηκε για να παραστεί στον εορτασμό για τη 103η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τα βουλγαρικά στρατεύματα κατοχής.

ΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

 

Συντόμευση του απαιτούμενου χρόνου μετατάξεων και αποσπάσεων των δημοσίων υπαλλήλων, μέσω της απλοποίησης των σχετικών διαδικασιών, θα επιφέρει το νέο σύστημα κινητικότητας στο Δημόσιο, που προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

ΝΕΟ «ΚΑΝΟΝΙ» ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

 

Mετά τον Μαρινόπουλο, άλλη μία βόμβα συνταρράζει την ελληνική αγορά, καθώς όπως έγινε γνωστό η ελληνική εταιρεία πετρελαιοειδών Jetoil της οικογένειας Μαμιδάκη κατέθεσε αίτημα για ένταξη στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, προκειμένου και εκείνη να προστατευτεί από τους πιστωτές.