Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΙΟΥΛΙΟΣ


ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

 
Έντονος προβληματισμός διακατείχε χθες το κυβερνητικό «στρατόπεδο» - στα διαλείμματα φυσικά της διαχείρισης του προβλήματος με την Cosco προβληματισμός από τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....


ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ


Μόλις 15 ημέρες έχουν από σήμερα οι φορολογούμενοι για να εξοφλήσουν τα νέα τους χρέη προκειμένου να μην τεθούν αυτομάτως εκτός της ρύθμισης των 100 δόσεων.

ΤΑ ΕΠΤΑ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ COSCO

 

Επτά είναι τα σημεία που ουσιαστικά «διόρθωσε» η κυβέρνηση στην σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΠ στην Cosco, έπειτα από τον θόρυβο που προκλήθηκε και την επιστολή που απέστειλε στην Επιτροπή Εμπορίου  ο γενικός διευθυντής της COSCO Hellas Άγγελος Καρακώστας.

ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ Ο ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

 

Πρ καιρο καθηγούμενος το πολυαμαρτωλο τούτου πουργείου χαρακτήρισε ς κάτι «παρά φύσιν» τν τρίωρη διδασκαλία ρχαίων λληνικν στ Γυμνάσιο.

ΤΑ ΑΝΟΣΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ

 

Και παράπλευρη απώλεια του Brexit μπορείς να την πεις. Αυτή την προσπάθεια αποδόμησης των δημοψηφισμάτων, ως εργαλείων άμεσης Δημοκρατίας. Προσπάθεια που εντείνεται, όλο και περισσότερο, τις τελευταίες μέρες.

ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ

 

Στο αρχείο έθεσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Μανώλης Ρασιδάκης τις δύο αναφορές που είχε καταθέσει ο εισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Αγγελής, καταγγέλλοντας προσπάθεια παρέμβασης στο έργο του, σχετικά με τους χειρισμούς του στην υπόθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου.

ΑΝΑΛΥΣΗ: BREXIT ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑΤΟ

 

Η επερχόμενη σύνοδος του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία πραγματοποιείται ακριβώς στον απόηχο της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ;

 

Παρόλο που η Τουρκία προωθεί φαινομενικά παράξενες και αντιφατικές πολιτικές όσον αφορά τη Λιβύη από το 2010, εμπορικά και οικονομικά συμφέροντα αποτελούν το κίνητρο προσέγγισης της Άγκυρας προς το κράτος αυτό της Βόρειας Αφρικής. Στις αρχές του 2011 η «Αραβική Άνοιξη» επηρέασε τη Λιβύη και οδήγησε σε εξέγερση εναντίον του Qaddafi, η οποία μετατράπηκε σε αιματοκύλισμα. 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

 

Συναίνεση καμία, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με σφοδρή του επίθεση έδειξε τις προθέσεις του, όσον αφορά τις σχέσεις που επιθυμεί να έχει με την κυβέρνηση. Αφορμή στάθηκαν οι χειρισμοί της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού στο θέμα της Cosco.

ΘΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΜΕΡΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ BREXIT;

 

Θα αγνοήσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ο διάδοχος του Κάμερον; Ομοιότητες και διαφορές ανάμεσα σε ένα Brexit που δεν θέλει κανείς και ένα Grexit που τελικά δεν έγινε ποτέ.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης την εντολή στις ιταλικές αρχές να θέσουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο κρατικών εγγυήσεων για την παροχή ρευστότητας στις Ιταλικές τράπεζες. Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν διευκρίνισε ότι το σχέδιο αυτό θα έχει 6μηνη διάρκεια και θα ενεργοποιηθεί αμέσως εφόσον κριθεί αναγκαίο.

ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΓΙΑ ΨΥΧΑΡΗ

 

Σφίγγει ο κλοιός για τον Σταύρο Ψυχάρη αφού με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Αθανασίου, δεσμεύθηκαν όλοι οι προσωπικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του εκδότη και ιδιοκτήτη του ΔΟΛ.

«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» CIA

 

Ο επικεφαλής της CIA, Τζον Μπρέναν, μιλώντας στο Council on Foreign Relations (think tank), δήλωσε ότι θα τον εξέπληττε εάν το Ισλαμικό Κράτος δεν σχεδιάζει επιθέσεις εντός των ΗΠΑ και αμερικανικών στόχων στο εξωτερικό.