Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ BREXIT ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

O βαθιά δημοκρατικός χαρακτήρας του Brexit. Ο πανικός με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος υπέρ του Brexit συνεχίζεται. Και τι δεν ακούμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Η βλακεία είναι τόσο απόλυτη που ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Αυτοί που ψήφισαν υπέρ του Brexit είναι εθνικιστές και ακροδεξιοί.

ΨΗΦΙΣΕ BREXIT Η ΚΟΡΝΟΥΑΛΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑ ΝΑ… ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΕ

 

Το κομητειακό συμβούλιο της Κορνουάλης απηύθυνε έκκληση «προστασίας» έπειτα από την απόφαση των Βρετανών πολιτών υπέρ του Brexit στο δημοψήφισμα της περασμένης Παρασκευής.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

 

Πληθαίνουν τα σενάρια για το τι θα επακολουθήσει μετά την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος των ισπανικών εκλογών που έλαβαν χώρα χθες, Κυριακή 26 Ιουνίου.

Η ΕΥΡΩΠΗ “ΣΤΑ ΟΠΛΑ”

 

Η άμυνα και η ασφάλεια μετά από το Brexit τίθενται στο προσκήνιο της νέας ΕΕ που “οραματίζονται” Γερμανία και Γαλλία. Με την δεύτερη να ακολουθεί κατά πόδας το Βερολίνο, πιστεύοντας ότι έτσι θα αποφύγει τα χειρότερα.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΟΙ «ΜΥΣΤΙΚΟΙ» ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΣΙΠΡΑ

 

«Είναι καταστροφή η απλή αναλογική. Εγώ θα κερδίσω τις εκλογές, αλλά ας υποθέσουμε ότι θα τις κερδίσεις εσύ.

ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΠΙΝ

 

Επτά στελέχη του βρετανικού αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος ανακοίνωσαν σήμερα ότι απέσυραν την υποστήριξή τους στην ηγεσία του Τζέρεμι Κόρμπιν, βυθίζοντας το κόμμα σε κρίση μετά την ψήφο των Βρετανών υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΣΕ ΤΡΙΤΟ ΓΥΡΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΚΥΠΡΟΣ

 

Στην προκήρυξη του τρίτου γύρου παραχωρήσεων για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η Κύπρος, ανέφερε ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της χώρας Γιώργος Λακκοτρύπης μιλώντας στο συνέδριο του Economist.

ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ PODEMOS

 

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ποντάρει στην ανάδειξη μιας ισπανικής κυβέρνησης με "αριστερό κορμό" και σε τι προσδοκά. Το μήνυμα του πρωθυπουργού, η αντιπροσωπεία που έφτασε στην Ισπανία και οι δηλώσεις Ιγκλέσιας περί μιας Ελλάδας που έχει γίνει πλέον ένα "προτεκτοράτο" της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ;

 

Μια πρόσφατη στρατιωτική παρέλαση στην Εσθονία, στην οποία συμμετείχαν και δύο αμερικανικά βομβαρδιστικά Β-52, τα οποία πέταξαν μόλις 30 χλμ μακριά από τα ρωσικά σύνορα, προκάλεσαν θυμό στη Μόσχα, η οποία μέσω του ρωσικού Sputnik στέλνει μήνυμα ότι «δεν ήταν η πιο σοφή κίνηση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την παρούσα κατάσταση».

Η ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Γερμανίας και της Γαλλίας εκπόνησαν ένα έγγραφο εννέα σελίδων με τον τίτλο "Μια ισχυρή Ευρώπη σ' έναν κόσμο αβεβαιότητας", στο οποίο προτείνουν κοινές ευρωπαϊκές πολιτικές για την ασφάλεια και τη μετανάστευση και ενίσχυση της οικονομικής σύγκλισης.