Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ

 
Διαβάστε όλο το Μήνυμα των Προκαθημένων ΕΔΩ....

ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ 5 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

 

Για κάποιους ένα απρόσμενο και κοσμοϊστορικό γεγονός, για κάποιους άλλους μια απολύτως αναμενόμενη εξέλιξη για μια Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία πνέει τα λοίσθια. Σε κάθε περίπτωση η βρετανική αποχώρηση είναι πλέον γεγονός και προκαλεί κάποιες εύλογες ερωτήσεις.

ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ BREXIT

 

Δύο ημέρες έπειτα από το δημοψήφισμα που «πάγωσε» την Ευρώπη και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην Iσπανία, οι πολίτες της οποίας καλούνται αύριο να εκλέξουν την νέα τους κυβέρνηση.

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΞΗΣ ITER TO 2025

 

Πέντε χρόνια αργότερα από το προγραμματισμένο, δηλαδή για το 2025, μετατέθηκε η έναρξη λειτουργίας του αντιδραστήρα πυρηνικής σύντηξης στη Γαλλία.

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΤΟ 52% ΤΩΝ ΣΚΩΤΣΕΖΩΝ

 

Η πλειονότητα των Σκωτσέζων τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκωτίας από το Ηνωμένο Βασίλειο μετά το δημοψήφισμα της Πέμπτης με το οποίο η πλειονότητα των Βρετανών πολιτών ψήφισε υπέρ της αποχώρησης χώρας τους από την ΕΕ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΟ BREXIT

 

H γερμανική κυβέρνηση θα επιδιώξει μετά το Brexit μια «συμφωνία συνδέσεως» με τη Μ. Βρετανία ώστε να αποτρέψει τους μιμητές, όπως αποκαλύπτει εσωτερικό έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών. 

ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΡΩΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ

 

«Είναι η χειρότερη περίοδος που θυμάμαι, από τότε που ήμουν δημόσιος λειτουργός» ανέφερε ο πρώην τραπεζίτης και  επικεφαλής της Fed, (Ομοσπονδιακής τράπεζας των ΗΠΑ) Αλαν Γκρίνσπαν σε συνέντευξη του στο CNBC αναφορικά με τις δυσάρεστες εξελίξεις στη Βρετανία.

H CIA (ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ STRATFOR) ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΕ

 

Εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο το περιβόητο ινστιτούτο Stratfor, η «φωνή» της CIA, έχει προβλέψει το μέλλον της Ευρώπης. Όσοι εκπλήσσονται από την απόφαση του βρετανικού λαού να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση είτε αγνοούν αναλύσεις σαν και αυτή, οπότε δικαιολογούνται.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

 

Ανησυχία προκάλεσαν οι δηλώσεις της Καγκελάριου Μέρκελ, ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του βρετανικού δημοψηφίσματος.  «Να θυμόμαστε ότι η ιδέα της ευρωπαϊκής ενοποίησης ήταν αρχικά μια ιδέα ειρήνης», είπε Άνγκελα Μέρκελ. 

ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ!

 

Η πρόσβαση των βρετανικών χρηματοοικονομικών οργανισμών στην ενιαία αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα είναι πολύ πιο περιορισμένη μόλις η Βρετανία εγκαταλείψει την ΕΕ, προειδοποίησε ο πρόεδρος του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών των χωρών μελών της Eυρωζώνης Γερούν Ντάισελμπλουμ, κρίνοντας ότι ορισμένες εταιρείες θα εγκαταλείψουν το Σίτι του Λονδίνου.