Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

OI ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕΒ ΠΡΟΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ

 

Κοινές πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης και της Κομισιόν για τη δραστική καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, τη σταδιακή ελάφρυνση της υπερφορολόγησης στην παραγωγή και την εφαρμογή σχεδίου ανάπτυξης με έμφαση στις ιδιωτικοποιήσεις και τα ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα).

ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ

 

Στους 43 ανέρχονται οι νεκροί και στους 19 οι αγνοούμενοι από τις πλημμύρες και τις κατολισθήσεις που έπληξαν την επαρχία της Κεντρικής Ιάβας, στη δυτική Ινδονησία, όπως ανακοίνωσε ένας αξιωματούχος στην υπηρεσία διαχείρισης εθνικών καταστροφών.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Την παγκόσμια κατακραυγή από τα διεθνή Media και όχι μόνο προκάλεσε η «εκτέλεση» του τουρκικού στρατού οκτώ Σύρων προσφύγων, μεταξύ των οποίων και τέσσερα παιδιά, στην προσπάθειά τους να διασχίσουν τα σύνορα και να εισέλθουν εντός τουρκικού εδάφους.

ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

 

Οι Τούρκοι έχουν κάνει «σουρωτήρι» το (κατ' ευφημισμόν πλέον) «θερινό μορατόριουμ» που είχε υπογραφεί το 1988! Εντονη κινητικότητα στα υπ. Εξωτερικών και Αμυνας, που προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο.

EΤΣΙ Η GOLDMAN SACHS ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ...

 

Φαίνεται ότι η Goldman Sachs ξέρει όλα τα ‘κόλπα’ για να κερδίζει τους επενδυτές. Σύμφωνα με δημοσίευμα ξένης εφημερίδας η εταιρεία φέρεται να πλήρωσε τις υπηρεσίες ιερόδουλων, για επαγγελματικά ταξίδια και ξενοδοχεία πέντε αστέρων, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να κερδίσει συμφωνίες από την Επενδυτική Αρχή της Λιβύης (Libyan Investment Authority).

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 125 ΝΕΚΡΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΣΥΡΙΑ

 

Θρήνος μεγάλος έχει πέσει στο Μέτωπο Αλ Νούσρα, στο παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία. Οι τζιχαντιστές έχασαν 125 συμμαχητές τους μέσα σε 12 ημέρες, από την έναρξη του Ραμαζανιού, στα πεδία των μαχών του Χαλεπιού και της Λαττάκειας.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

 

Το Κόμμα Ντενκ είναι το πρώτο πολιτικό κόμμα στην Ευρώπη που ιδρύθηκε «από μετανάστες για μετανάστες», όπως ισχυρίζεται, αλλά στην πραγματικότητα είναι βραχίονας του τουρκικού καθεστώτος που προσπαθεί να παίξει ρόλο στα πολιτικά πράγματα της Ολλανδίας.

ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ

 

«Έρχεστε σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την ειρήνη, την σταθερότητα την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν στο Μέγαρο Μαξίμου, το Σάββατο το πρωί.

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ

 

Στρατιώτες του Ιράν συνέλαβαν τρεις Κούρδους αντάρτες Πεσμεργκά του Ιράν, μέλη του Κουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος του Ιράν (KDPI), και στη συνέχεια τους εκτέλεσαν επί τόπου, καταγγέλλει Κούρδος αξιωματούχος από το Ιράν.