Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΕΞ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

 

Οι πρόσφατες κινήσεις του ΝΑΤΟ θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανάφλεξη της κατάστασης στην ανατολική Ευρώπη, προειδοποιεί ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, αναφερόμενος στην άσκηση «Anakonda-16».

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ

 

 Η εκστρατεία που τάσσεται υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση εμφανίζεται να επανακτά οριακό προβάδισμα, σύμφωνα με δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν το Σάββατο.

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

 

Απλώς χάσαμε! Ποιοί και γιατί μαύρισαν την Κύπρο και τον Μαυρογιάννη στην προεδρία της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ

 

Με στόχο την είσπραξη όσο το δυνατόν περισσότερων χρημάτων από τα περίπου 15 δις ευρώ, τα οποία χρωστούν στο Δημόσιο ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις και μπορούν να εισπραχθούν σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε σε πρόσφατη δήλωσή του ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.

ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΚΑΤΣΕΛΗ

 

Ο φόβος είναι η βασική αιτία μη επιστροφής των καταθέσεων στις τράπεζες, δήλωσε η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη. Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ ΕΠΤΑ, τόνισε ότι βασικοί παράγοντες για επιστροφή στην κανονικότητα είναι η σταθερότητα σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΜΕ ΡΩΣΙΑ

 

Σε πρωτοφανείς για τα στάνταρ του σκληρές δηλώσεις στη γερμανική εφημερίδα «Bild» σε βάρος του ΝΑΤΟ προέβη ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας.

Η ΛΕΣΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

 

Η Λέσβος είναι το νησί της ειρήνης και η θάλασσά σας είναι θάλασσα αλληλεγγύης δήλωσε ο ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι -Μουν από την Λέσβο την οποία επισκέφθηκε μετά την Αθήνα και εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την αντιμετώπιση του προσφυγικού προς τις ελληνικές αρχές, τις τοπικές αρχές της Λέσβου, τις ανθρωπιστικές οργανώσεις και τους πολίτες της Λέσβου.

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ...

 

Για οριστική στροφή των Αμερικανών υπέρ του PYD, των Κούρδων της Συρίας, μιλούν δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, εκφράζοντας ανησυχία, αν όχι πανικό.