Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

 

Την πίστη του στην Ε.Ε. έχασαν σε μεγάλο βαθμό την περασμένη χρονιά οι πολίτες των μεγαλύτερων κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες λίγες εβδομάδες πριν από το δημοψήφισμα των Βρετανών στις 23 Ιουνίου για τον αν θέλουν να παραμείνουν στην Ε.Ε. ή όχι.

ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ

 

Ανησυχητικά σημάδια κατάρρευσης του διεθνούς κύρους της χώρας όσα συνέβησαν στα Τίρανα. Άγκυρα και Σκόπια επιχειρούν να επιβάλλουν εκβιαστικά τετελεσμένα. Με δεδομενη αυτή την αδυναμία, όπως επίσης και την ισχυρή ενθάρρυνση που έχει ο αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα από τον δυτικό παράγοντα και την Άγκυρα.

ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

 

Ζητάει και τα ρέστα η Άγκυρα για την Αγιά Σοφιά!- Οι Τούρκοι απαντούν με πρωτοφανή δριμύτητα στις δειλές ανακοινώσεις της Αθήνας.Εγκαλεί την Ελλάδα ότι δεν δικαιούται δια να ομιλεί επειδή δεν επιτρέπει τζαμί στην Αθήνα .

ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΥΖΩΝΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Οικειοθελείς αποχωρήσεις παρατηρούνται τα δύο τελευταία 24ωρα από τον άτυπο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών που βρίσκεται σε γνωστό ξενοδοχείο, στους Ευζώνους.

ΕΦΘΑΣΕ Η "ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ"

 

Εκδόθηκε η νέα "Λευκή Βίβλος" στην Γερμανία. Πρόκειται για ένα έγγραφο 80 σελίδων, το οποίο παρουσιάζει όλες τις αλλαγές που εισηγείται το Υπουργείο Άμυνας της χώρας σχετικά με την Εθνική Ασφάλεια. Η προηγούμενη έκδοση είχε έλθει το 2006.

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ

 

Κανένα από τα επτά πιθανά μελλοντικά μέλη της ευρωζώνης δεν πληροί τα κριτήρια ένταξης, καθώς δεν ικανοποιούνται όλες οι οικονομικές και νομικές προϋποθέσεις, παρά τη σημαντική πρόοδο των τελευταίων ετών, ανέφερε σήμερα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ 23 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Σε 23 παραβιάσεις στο Αιγαίο προχώρησαν τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα. Με τέσσερα αεροσκάφη CN 235 και δύο ελικόπτερα οι Τούρκοι έκαναν 23 παραβιάσεις στο Αιγαίο,την ίδια ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η άσκηση ΚΑΤΑΙΓΙΣ του ΠΝ.

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ…ΨΩΜΑΚΙ

 

Πριν από λίγες ημέρες πλημμύρισε το διαδίκτυο από δημοσιεύματα, τα οποία προανήγγειλαν αύξηση της τιμής του ψωμιού κατά 42% λόγω της αύξησης του ΦΠΑ κατά μία ποσοστιαία μονάδα!