Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΑ 24 ΣΗΜΕΙΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ

 

Στη διάθεση της επιχειρηματικής κοινότητας βρίσκεται πλέον το οριστικό σχέδιο του αναπτυξιακού νόμου, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ανάκαμψη των επενδύσεων, οι οποίες γνώρισαν δραματική πτώση από το 2008 και μετά.

ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

 

Πρόβα για "θερμή" σύγκρουση στο αιγαίο; - Οι Τούρκοι βύθισαν παλιές φρεγάτες στη άσκηση. Πρόβα θερμής σύγκρουσης στο Αιγαίο αποτελεί η βύθιση παροπλισμένης φρεγάτας του τουρκικού Ναυτικού από τους Τούρκους κατά την διάρκεια της στρατιωτικής άσκησης Beyaz Firtina

ΣΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ;

 

Μεταξύ των αρχών της «καλής διοίκησης» που οφείλουν να διέπουν κάθε σύγχρονο δημοκρατικό κράτος περιλαμβάνονται εκείνες: α. της διαφάνειας της διοικητικής δράσης, β. της χρηστής-έντιμης διοίκησης και γ. του σεβασμού στη δικαιολογημένη εμπιστοσύνη του πολίτη προς το κράτος.

ΤΟ EURO WORKING GROUP ΘΑ «ΚΛΕΙΣΕΙ» ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΙΣ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ

 

Στο Euro Working Group της Δευτέρας 6 Ιουνίου αναμένεται να «κλείσει» και με τη... βούλα η ολοκλήρωση της αξιολόγησης και ως εκ τούτο να τηρηθούν κατά το δυνατό και τα χρονοδιαγράμματα για την εκταμίευση της πρώτης υποδόσης των 7,5 δισεκ. ευρώ.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

 

Ολοένα και περισσότερο αυξάνονται οι ενδείξεις ότι η πλήρης αποκατάσταση των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας είναι ζήτημα εβδομάδων, αν όχι ημερών.

ΣΑΠΕΝ ΠΡΟΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ: ΑΝΑΓΚΗ Η ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Την ανάγκη να δοθεί βάρος στις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, στις αλλαγές στο κράτος και στην αντιμετώπιση της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής, επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά τη συνάντησή του στο υπουργείο Οικονομικών με τον Γάλλο ομόλογό του Μισέλ Σαπέν.