Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

 

Είναι πράγματι άβυσσος η διαφορά που χωρίζει όταν εξαναγκάζεσαι να κάνεις κάτι παρά την θέλησή σου, με το να υπερασπίζεσαι εκ των υστέρων αυτό το κάτι σαν το πιό σωστό, και να υπερθεματίζεις πως σωστά  ''εξαναγκάστηκες''.

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ

 

 «Μπλόκο» στην εκταμίευση της δόσης για την Ελλάδα ίσως προσπαθήσει να βάλει στο αποψινό, κρίσιμο Eurogroup για την χώρα μας ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. 

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΙΣΚΑΝΤΕΡ

 

Οι επιδόσεις των πύραυλων Ισκαντέρ είναι τέτοιες ώστε μπορεί να περάσουν μέσα από την αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, μπορεί ο καθείς να αναρωτηθεί σε τι χρησιμεύει αυτή η φαραωνική επένδυση στην Ανατολική Ευρώπη.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

 

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αλλά και του Κιλκίς διαβιβάζονται δημοσιεύματα του έντυπου και του ηλεκτρονικού τύπου, όπου γίνεται αναφορά για ύπαρξη κυκλωμάτων εντός των καταυλισμών του Ελληνικού και της Ειδομένης τα οποία εκδίδουν ανηλίκους.

«ΤΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ»

 

Σε κάποιο επίπεδο, οι επαναλαμβανόμενες ελληνικές κρίσεις ταιριάζουν με την ιδέα του Καρλ Μαρξ για την επανάληψη της ιστορίας, πρώτα ως τραγωδίας και μετά ως φάρσας. Η Ελλάδα έφτασε κοντά στην έξοδο από την ευρωζώνη πέρυσι το καλοκαίρι. Αν και πιθανότατα θα πλησιάσει και φέτος, ωστόσο είναι απίθανο πως θα βγει από την ευρωζώνη, γράφει ο Wolfgang Munchau στο άρθρο του στους σημερινούς Financial Times.

Η ΠΡΩΤΗ ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ

 

Στην πρώτη ολοσχερή διαγραφή χρέους στην Ελλάδα, μετά την απόδειξη του δανειολήπτη πως δε δύναται να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις του προχώρησε περιφερειακό Ειρηνοδικείο το οποίο ακύρωσε δάνειο 20.000 ευρώ για 45χρονη δανειολήπτη, μακροχρόνια άνεργη και χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ «ΞΕΠΛΥΜΑ» ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ

 

Ανατρέπει πλήρως το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών την πρόταση του εισαγγελέα Στέλιου Κωσταρέλλου, με την οποία ο Μιχάλης Χριστοφοράκος «καθάριζε» από τις κατηγορίες που του αποδίδονταν για την προμήθεια του συστήματος ασφάλειας C4I, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟ EUROGROUP ΓΙΑ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ

 

Το προσχέδιο του κρίσιμου για την Ελλάδα Eurogroup περιλαμβάνει την εκταμίευση δόσης ύψους 11 δισεκατομμυρίων ευρώ στη χώρα μας, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.