Σάββατο 21 Μαΐου 2016

"ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ" ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΕ Η ΓΑΛΛΙΑ

 

Η μεταχείριση που θα επιφυλάξει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη Γαλλία, αν το Παρίσι δεν εκπληρώσει τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις του το 2017, θα είναι “η υπέρτατη δοκιμασία” για το ευρωπαϊκό σύμφωνο σταθερότητας, σύμφωνα με τον γερμανό επίτροπο της Κομισιόν Γκίντερ Έτινγκερ.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΜΚΟ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ΤΗΣ Ι.Α.Α. ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ

 
Ο κ. Παναγιωτόπουλος εισηγείται στο Συμβούλιο Εφετών, να παραπέμψει σε δίκη για βαριές κατηγορίες σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, τον άλλοτε στενό συνεργάτη του Μακαριστού Χριστοδούλου και διαχειριστή της ΜΚΟ Δημήτρη Φουρλεμάδη. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ......

 




ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ

 

Τρία στοιχεία που ενισχύουν τα σενάρια διάσπασης της Τουρκίας. Γιατί να θέλουν άραγε οι ισχυροί την διάσπαση της Τουρκίας, μιας χώρας που αποτελεί πρόφραγμα στη ρωσική διείσδυση στη Μέση Ανατολή;

ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΟΙ «ΚΑΛΟΙ» ΚΑΙ ΟΙ «ΚΑΚΟΙ»

 

Έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους με απλουστευτικούς όρους. Οι «καλοί» και οι «κακοί» εναλλάσσονται συχνά στους ρόλους. Εδώ και λίγο καιρό ο ρόλος του «κακού» έχει αποδοθεί στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κυρίως λόγω της στάσης του σε ασφαλιστικό και φορολογικό.

ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ

 

Τι δουλειά έχει ο Ιλτέρ Μέτσο στη θέση του Προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Εχίνου;  Τον γνωρίσαμε (και τον ...αγαπήσαμε) ως “ιμάμη” της Ρόδου, απεσταλμένο του τουρκομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ, όταν η Τουρκία προσπάθησε να βάλει θρησκευτικό πόδι στα Δωδεκάννησα.

ΛΟΓΩ ΣΥΡΙΖΑ «ΚΛΕΙΣΤΟΝ»

 

Μία χώρα σε παραλυσία για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι η Ελλάς. Οι τράπεζες παραμένουν επί ένδεκα συνεχείς μήνες σε καθεστώς κεφαλαιακών ελέγχων, γεγονός που δημιουργεί ανυπέρβλητα προβλήματα σε πολλές ελληνικές επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, με αποτέλεσμα να έχουμε σημαντική αύξηση των διαγραφών επιχειρήσεων (κοινώς, των ‘’λουκέτων’’).

Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

 

Στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 4,5 ετών έχει κατρακυλήσει το ποσοστό δημοτικότητας του κόμματος της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη.

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ

 

Με επιστροφή στα μπλόκα προειδοποιεί με ανακοίνωσή της για το «πολυνομοσχέδιο-λαιμητόμο», η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων των αγροτών. Συγκεκριμένα, η Επιτροπή στην ανακοίνωσή της, στηλιτεύει μεταξύ άλλων τη «φοροληστεία με την έμμεση φορολογία» και καταφέρεται κατά της διάταξης για τα κριτήρια που προσδιορίζουν τους «κατά κύριο επάγγελμα αγρότες»:

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Τη βούλησή του να συνεργαστεί με την Ελλάδα, μέσω της παροχής τεχνογνωσίας, εκφράζει το Ίδρυμα των Γερμανικών Ταμιευτηρίων για τη Διεθνή Συνεργασία.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΠΕΡ-ΣΤΡΑΤΟ

 

Η ρωσική Βουλή, η Δούμα, έδωσε την άδεια στον Βλάντιμιρ Πούτιν να δημιουργήσει έναν υπέρ-στρατό, ο οποίος θα τελεί υπό τις προσωπικές του εντολές, με κύρια αποστολή να πολεμήσει το Ισλαμικό Κράτος τόσο στο ρωσικό έδαφος όσο και στο εξωτερικό.

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

Μονάχα ως δώρο σε μία κρίσιμη καμπή που το κλίμα για την κυβέρνηση είναι βαρύ λόγω του πολυνομοσχεδίου εξέλαβαν στο Μέγαρο Μαξίμου την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.