Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ

 

Αυτοκτονώντας ή με Εκτέλεση;Επανερχόμαστε στα οικονομικά σε μία κρίσιμη ιστορική στιγμή για την Ελλάδα και για την ανθρωπότητα, όπου οι εκτελούντες το πείραμα (Δ.Ν.Τ., Ε.Ε.) διαφωνούν ως προς τη μέθοδο που πρέπει να εφαρμοστεί ούτως ώστε το πειραματόζωο (Ελλάδα) να μην πεθάνει. Διαπιστώνουμε ότι το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει και τους εντολείς του πειράματος...

ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ

 

Κάτι σημαντικό συνέβη μέσα στις τελευταίες ημέρες του Απριλίου, αλλά φαίνεται ότι ο μόνος που το αντιλήφθηκε ήταν ο Στίβεν Κοέν, επίτιμος καθηγητής Ρωσικών Σπουδών στα Πανεπιστήμια της Νέας Υόρκης και του Πρίνστον.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ


Απαισιοδοξία εξέφρασε αναλυτής, για το ενδεχόμενο να καταλήξει σε συμφωνία για το ελληνικό χρέος το επερχόμενο Eurogroup.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

 

Αποτελεί τραγική διαπίστωση σήψης και ανθελληνισμού του πολιτικού συστήματος, το γεγονός ότι ο Ελληνισμός καλείται να διοργανώσει επετειακές εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, τη στιγμή που στις τάξεις της κυβέρνησης.

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

 

Παρά το γεγονός ότι η δημοτικότητά του έχει κατακρημνιστεί, επεισόδια αμαυρώνουν τις κινητοποιήσεις σε ολόκληρη την χώρα και ένα μέτωπο «αντίστασης» έχει γεννηθεί στους κόλπους του ίδιου του στρατοπέδου, των Σοσιαλιστών.

ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ «SUCCESS STORY»

 

Σύμφωνα με πηγές της κυβέρνησης, η επιτυχής ολοκλήρωση όλων των εργασιών που σχετίζονται τόσο με διακρατικές συμφωνίες για τον ΤΑΡ όσο και με πλήθος πολιτικών, οικονομικών και τεχνικών παραμέτρων, «αποτελεί σημαντικό βήμα για την ενεργειακή αναβάθμιση της χώρας με την μετατροπή της σε ενεργειακό κόμβο, γεγονός που θα δημιουργήσει νέα δεδομένα για την ενεργειακή ασφάλεια στον τόπο μας».

ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

 

Πρόταση η Ελλάδα να μην καταβάλει τόκους ή κεφάλαιο προς την ευρωζώνη μέχρι το 2040 έχει υποβάλει το ΔΝΤ σύμφωνα με πηγές του Ταμείου που επικαλείται το Dow Jones Newswires.

«Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ»

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι έτοιμη να τηρήσει το δικό της κομμάτι της συμφωνίας για το προσφυγικό, αλλά μόνο εφόσον η Τουρκία «συμφωνήσει να παίξει σύμφωνα με τους κανόνες, κι όχι με τους [ίδιους τους] κανόνες», έστειλε πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΣΤΗ ΒΑΓΔΑΤΗ 63 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 100 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

 

63 άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους, ενώ 100 ακόμη τραυματίστηκαν, κατά τη διάρκεια τριών βομβιστικών επιθέσεων που έπληξαν τη Βαγδάτη σήμερα. Οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν πως οι τρεις επιθέσεις δε συνδέονται μεταξύ τους, ενώ φαίνεται πως σημειώθηκαν σε τρεις διαφορετικές συνοικίες της πρωτεύουσας του Ιράκ.