Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ «ΚΟΦΤΗ»

 

Στο μικροσκόπιο του Euro Working Group οι λεπτομέρειες σχετικά με τον αυτόματο δημοσιονομικό «κόφτη».Στο μικροσκόπιο του Euro Working Group αναμένεται να μπουν σήμερα Πέμπτη οι λεπτομέρειες σχετικά με τον αυτόματο δημοσιονομικό «κόφτη», αλλά και η πρόοδος με βάση τον οδικό χάρτη που συμφώνησαν οι δανειστές με την Αθήνα, προκειμένου να επιτευχθεί τελική συμφωνία στο Eurogroup της 24ης Μαΐου

ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Στήνουν προγεφύρωμα στις Οινούσσες και καθεστώς πολιορκίας στο Καστελλόριζο. Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται το Αιγαίο και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας εν γένει, καθώς η Άγκυρα τραβάει το σκοινί, δημιουργώντας σκηνικό έμπρακτης αμφισβήτησης της ελληνικής κυριαρχίας, ανατροπής της Συνθήκης της Λωζάννης και θέτει τις προϋποθέσεις ακόμα και για κλίμα εκτεταμένης έντασης.

TΡΕΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΧΙΛΛ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΞΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΞ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

Επείγον σήμα απέστειλε χθες το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ προς τις κατά τόπους εμπλεκόμενες αστυνομικές Αρχές με σκοπό την ενημέρωση αναφορικά με απειλή που δέχθηκε προ ημερών ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής στο γραφείο του.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΑΘΗΣ

 

Πιόνι "παρατηρητής" η Ελλάδα στη γεωπολιτική σκακιέρα. Αν δεν έχουμε στοιχειώδη γνώση ποια συμφέροντα έχουν στην περιοχή μας και σε διεθνές επίπεδο οι Δυνάμεις που δεσμεύουν τη χώρα μας, θα ζούμε με Μύθους, θα βαλτώνουμε χωρίς διέξοδο.

PODEMOS ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 

Οι Podemos συμμαχούν με την Ενωμένη Αριστερά για τις νέες βουλευτικές εκλογές της 26ης Ιουνίου στην Ισπανία. Το κόμμα που τάσσεται κατά της λιτότητας συμμαχεί με τον βασικό του ανταγωνιστή στον χώρο της αριστεράς, την Izquierda Unida (IU/Ενωμένη Αριστερά) - διάδοχος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ισπανίας, με στόχο "να ξανακερδίσει τη χώρα για τις λαϊκές τάξεις" και "να ηττηθεί το Λαϊκό Κόμμα (PP)".

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΣΤΑ MEDIA

 

Εγκληματική οργάνωση με πλοκάμια και στο εξωτερικό και ουρά σε ελληνικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα σε εφημερίδες, αλλά και άλλα μέσα εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, ύστερα από ευρεία επιχείρηση, στην Αττική και στην Πελοπόννησο.

ΕΤΟΙΜΗ Η ΕΚΤ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

 

Έτοιμη να επαναφέρει την κατ’ εξαίρεση αποδοχή των ομολόγων έκδοσης ή εγγύησης του Δημοσίου, ως ενέχυρα για απευθείας χρηματοδότηση των τραπεζών, είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ακόμη και πριν την ψήφιση των υπόλοιπων προαπαιτούμενων μέτρων από τη Βουλή.

ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟ FACEBOOK;

 

Θύελλα έχει προκαλέσει στον κόσμο της τεχνολογίας δημοσίευμα του Gizmodo, στο οποίο πρώην εργαζόμενοι που δεν κατονομάζονται δηλώνουν πως εργαζόμενοι στο Facebook τακτικά «έθαβαν» στα Trending Topics δημοσιεύσεις/ ειδήσεις που θα ενδιέφεραν τους συντηρητικών αντιλήψεων αναγνώστες, ενώ πρόσθεταν «τεχνητά» άλλες ειδήσεις στη λίστα.

Η ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ EE

 

Η ευρωπαϊκή αντιπυραυλική ασπίδα που προετοίμαζαν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής τίθεται σε επιχειρησιακή λειτουργία σήμερα Πέμπτη, σχεδόν μια δεκαετία αφότου η Ουάσινγκτον την είχε προτείνει για την προστασία των κρατών μελών του NATO από τους βαλλιστικούς πυραύλους του Ιράν και παρά τις προειδοποιήσεις της Ρωσίας ότι με την κίνηση αυτή τίθεται σε κίνδυνο η ειρήνη στην κεντρική Ευρώπη.