Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

Και το πολιτικό ταμείον είναι μείον. Με ανύπαρκτη «πρόνοια», «ασφαλιστικό» που κανείς δεν θα παίρνει σύνταξη και «φορολογικό» στο οποίο οι περισσότεροι δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν, η κατάσταση γίνεται μη διαχειρίσιμη.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ «ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ» ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

 

Προειδοποίηση ότι η ανοχή και η «συνενοχή» των χωρών μελών του ΝΑΤΟ στις συνεχιζόμενες παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου από την Τουρκία μπορεί να  έχουν «κακό τέλος», απηύθηνε ο Ρώσος υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξή του, στην οποία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της Τουρκίας για την «επεκτατική» πολιτική που ακολουθεί, η οποία αποκαλύπτει τις «νέο-Οθωμανικές φιλοδοξίες της».

ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΣΑΠΕΝ

 

Γερμανία και Γαλλία είναι βαθιά διχασμένες όσον αφορά τη «βοήθεια» προς την Ελλάδα και ειδικότερα στο ζήτημα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, τονίζει το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel», σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, το οποίο εκτιμά ότι η συμφωνία στο Εurogroup της Δευτέρας απειλείται με αποτυχία λόγω ακριβώς του θέματος της ελάφρυνσης του χρέους.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΠΟΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Το Ισλαμικό Κράτος μεταδίδεται ότι κατέλαβε τη σημαντικής σημασίας συνοριακή συριακή πόλη Ντουντιγιάν, στο βόρειο Χαλέπι, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ

 

Εγκύκλιος του υπ. Οικονομικών για την επανένταξη στις 100 δόσεις, οφειλετών του Δημοσίου που απεντάχθηκαν χωρίς υπαιτιότητά τους. Να επανενταχθούν στη ρύθμιση των 100 δόσεων μπορούν πλέον οι οφειλέτες του Δημοσίου, που απεντάχθηκαν από αυτή χωρίς υπαιτιότητά τους.

ΣΤΟΧΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗΣ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

 

Στόχος “κυβερνοεπίθεσης” έγινε και η ιστοσελίδα της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, λίγες μέρες μετά την επίθεση που πραγματοποίησαν οι Anonymous κατά της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία έθεσε εκτός λειτουργίας την ιστοσελίδα της για τουλάχιστον έξι ώρες.