Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ (ΚΑΙ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

 
Το κίνημα κατά των εμβολίων εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Γονείς και γιατροί ανέκαθεν αμφισβητούσαν την ασφάλεια ή την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, όμως από το 1998, όταν το εμβόλιο Mmr συνδέθηκε με την εμφάνιση αυτιστικών συμπεριφορών σε παιδιά, η «εμβολιοφοβία» έγινε άκρως «μεταδοτική». Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ



ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ Η ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ;

 

Γιατί καρατομήθηκε ο Αχμέτ Νταβούτογλου.Ο Αχμέτ Νταβούτογλου παραιτήθηκε από πρωθυπουργός της Τουρκίας μετά από μια συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν που δεν κατόρθωσε να γεφυρώσει το σχίσμα μεταξύ των δύο ανδρών.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ

 

Η τουρκική προκλητικότητα συνεχίζεται με αυξημένους ρυθμούς και στον αέρα και στη θάλασσα. "Τον κίνδυνο θερμού επεισοδίου ή σοβαρού ατυχήματος πάνω από το Αιγαίο λόγω της αυξημένης τουρκικής παραβατικότητας επισημαίνουν από το υπουργείο Εξωτερικών, σχολιάζοντας τις υπερπτήσεις αεροσκαφών αλλά και τις παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων από πολεμικά πλοία της γειτονικής χώρας".

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΗΡΥΞΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

 

Οι δυνάμεις των Κούρδων Πεσμεργκά του Ιράν επιτέθηκαν σε θέσεις των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης σε αρκετά χωριά στα περίχωρα της κυρίως κουρδικής πόλης Σαρντάσχτ στο βορειοδυτικό Ιράν, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τοπικές πηγές την Τετάρτη.

ΚΟΜΠΙΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 400 ΕΥΡΩ!

 

Χωρίς ο πελάτης να κάνει απολύτως τίποτα, βλέπει στο λογαριασμό του να έχει χρεωθεί εκατοντάδες ευρώ… Στη Βρετανία αρκετά ήταν τα θύματα αυτής της νέας τηλεφωνικής απάτης. Οι χρήστες αυτοί χρεώθηκαν μέχρι και 300 λίρες (400 ευρώ) για τηλεφωνήματα που δεν έκαναν ποτέ!

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ

 

Τουλάχιστον δέκα άμαχοι σκοτώθηκαν και 40 τραυματίσθηκαν σε διπλή επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε τοποθεσία της επαρχίας Χομς στην κεντρική Συρία, μερικές ημέρες έπειτα από μια επίθεση που πραγματοποίησε εκεί η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, ενώ ο πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ διαμήνυσε πως η χώρα του δεν θα δεχθεί τίποτε λιγότερο από μια πλήρη νίκη στο Χαλέπι και σε όλη τη χώρα.

ΥΠΕΡΤΡΟΦΙΚΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

 

Τον υπερτροφικό δημόσιο τομέα καταγγέλλει, στο εβδομαδιαίο οικονομικό του δελτίο, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), επισημαίνοντας ότι ο ιδιωτικός τομέας, μέσω της υπερφορολόγησης, καλείται να πληρώσει το «μάρμαρο».

ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ

 

Το ρητό «scripta manent» φαίνεται ότι έχουν κατά νου στην κυβέρνηση και αναζητούν τρόπους διασφάλισης έναντι των σκληρών μέτρων που αξιώνει το ΔΝΤ. Ετσι, σύμφωνα με αξιωματούχο της Κομισιόν που επικαλείται το Euro2day.gr, η κυβέρνηση ζητά γραπτή δέσμευση από τους δανειστές ότι θα ξεκινήσει η συζήτηση για την περαιτέρω ελάφρυνση του χρέους μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση.