Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ «ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ»

 

Καθυστερήσεις στη διαπραγμάτευση Αθήνας-θεσμών που μπορεί να φτάσουν έως και τον Ιούλιο και πρόωρες εκλογές «βλέπουν» οι αναλυτές της Moody’s, οι οποίοι χαρακτηρίζουν ως «πιστωτικά αρνητική» (credit negative) την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;

 

Ποιο είναι το μοναδικό ,χειροπιαστό και αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα της νατοϊκής παρουσίας στο Αιγαίο; Ότι η Τουρκία μπήκε για τα καλά στο Αιγαίο και την βάλαμε κι εμείς με την αποδοχή της “συμφωνίας” που μόνο το προσφυγικό δεν αφορούσε!

ΕΞΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

 

Έξι κράτη-μέλη της ΕΕ φέρονται σύμφωνα με δημοσιεύματα να επιθυμούν την διατήρηση των ελέγχων των εσωτερικών συνόρων της ΕΕ και πέραν της περιόδου που η συμφωνία του Σένγκεν επιτρέπει.

ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ» ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΕΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Η Κύπρος απειλείται ευθέως από τις μεθοδεύσεις Μέρκελ – Τουσκ που δίνουν «γη και ύδωρ» στην Τουρκία και η οργή ξεχειλίζει πλέον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ

 

Ακριβά κοστίζουν οι συναντήσεις των υπουργών της κυβέρνησης με το κουαρτέτο στο Χίλτον αντί των υπουργείων.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Σε συνέντευξη του ο Όσκαρ Λαφοντέν, πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, τονίζει την ανάγκη να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, αλλά και να "υιοθετήσει" ένα σύστημα όπως αυτό που έχει η Δανία.

ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Δεκάδες είναι οι δυσλειτουργίες που έχουν προκύψει στην κυβέρνηση, στις οποίες ενδέχεται να δοθεί τέλος μέσω του ανασχηματισμού, ο οποίος φαίνεται πως δρομολογείται ταχύτατα.