Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ - ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΠΑΡΘΕΝΩΝ (ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ)

 

Κύριε, η εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή,
την σήν αισθομένη Θεότητα μυροφόρου αναλαβούσα τάξιν,
οδυρομένη μύρα σοι προ του ενταφιασμού κομίζει.
Οίμοι! λέγουσα, οτι νύξ μοι υπάρχει, οίστρος ακολασίας,
ζοφώδης τε και ασέληνος ερως της αμαρτίας.

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ EUROGROUP

 

Στον αέρα βρίσκεται πλέον η έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup την Μεγάλη Πέμπτη, όπου θα λαμβάνονταν αποφάσεις για τα προσθετά μέτρα και το κλείσιμο της αξιολόγησης.

ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

 

Τα επόμενα δύο 24 ώρα κρίνεται η τύχη της αξιολόγησης καθώς κυβέρνηση και δανειστές καλούνται να βρουν την «χρυσή τομή».

ΓΙΑΤΙ Η ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει υποσχεθεί το τέλος του ΝΑΤΟ, αλλά η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται για πόλεμο κατά της Ρωσίας, και μάλιστα στο ευρωπαϊκό έδαφος μας.

ΣΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

 

Μαθήματα... αφελληνισμού στα μειονοτικά σχολεία της Θράκης. Επιχείρηση περιχαράκωσης της μειονοτικής εκπαίδευσης στη Θράκη και δημιουργία αρνητικού κλίματος για την ελληνική πολιτεία εκδηλώθηκε τις προηγούμενες δύο εβδομάδες στη Θράκη με αφορμή την ατυχή (υπηρεσιακή) αντίδραση στη σταδιακή κατάργηση σε ορισμένα μειονοτικά σχολεία της χρήσης της ελληνικής γλώσσας.

«Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΜΟΝΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ»…

 

Ακόμα και η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης, η γερμανική, έχει πολλά τρωτά σημεία, υποστηρίζει σε έρευνα του το εγχώριο οικονομικό ινστιτούτο, IW.

O ΡΕΝΤΣΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

 

Δεν έκρυψε την προτίμησή του όταν ρωτήθηκε για τον ποιος θα ήθελε να διαδεχθεί τον Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο ο Ματέο Ρέντσι.

Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

«Η εκεχειρία στην Ουκρανία δεν είναι σταθερή, όμως τόσο η Γερμανία όσο και οι ΗΠΑ είμαστε υπέρ μιας συμφωνίας ειρήνης στην περιοχή» δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, στην κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε από το Ανόβερο με τον Αμερικανό πρόεδρο Ομπάμα.

ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

 

Η Δανία θα πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμα των Βρετανών και να κάνει δημοψήφισμα για την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ενωση, πρότεινε ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος.

ΑΠΩΛΕΙΕΣ 150 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΛΟΓΩ ΦΘΗΝΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

 

Με απώλειες εσόδων, ύψους έως και 150 δις δολαρίων, θα βρεθούν αντιμέτωπες οι οικονομίες που εξαρτώνται από το πετρέλαιο και τις εξαγωγές του στη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ).