Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Ο ΝΥΜΦΙΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Τν Νυμφον δελφο γαπσωμεν, 
τς λαμπδας αυτν ετρεπσωμεν,
ν ρετας κλμποντες κα πστει ρθ,
να ς α φρνιμοι, το Κυρου παρθνοι,
τοιμοι εσλθωμεν, σν ατ ες τος γμους,
γρ Νυμφος δρον ς Θες, πσι παρχει 
τν φθαρτον στφανον.
 


ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ (ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ)

 

Το νέο Ασφαλιστικό νομοσχέδιο το οποίο πλέον έχει κατατεθεί στη Βουλή ήδη από την περασμένη Παρασκευή κρύβει μεγάλες αλλαγές ενώ παρατηρήθηκαν σημαντικές παρατηρήσεις αντισυνταγματικότητας από την ολομέλεια του Ελεγκτικού Συμβουλίου.

ΕΙΡΗΝΙΚΑ Η ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ

 

Οι απρόβλεπτοι μοναχικοί «λύκοι» της Ειδομένης. Είναι νέα παιδιά που ταξίδεψαν μόνα τους, χωρίς γυναίκες, μωρά, μανάδες και παππούδες, που θα λειτουργούσαν σαν βαρίδια στον μακρύ και δύσκολο δρόμο προς τη «Γη της Επαγγελίας», εν προκειμένω τη Γερμανία ή κάποια σκανδιναβική χώρα.

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ

 
Συνταφέντες σοι δι το Βαπτίσματος, Χριστ Θες μν,
τς θανάτου ζως ξιώθημεν τ ναστάσει σου,
κα νυμνοντες κράζομεν· σανν ν τος ψίστοις,
ελογημένος ρχόμενος, ν νόματι Κυρίου.
 



"ΚΑΡΦΙΑ" ΔΙΚΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΜΑΤΕΟ ΡΕΝΤΣΙ

 

Προβληματισμό στην κυβέρνηση του Ιταλού πρωθυπουργού, Ματέο Ρέντσι προκάλεσε η προειδοποίηση ενός από τους πιο εξέχοντες δικαστές στη χώρα, ο οποίος προειδοποίησε για πρωτοφανή επίπεδα διαφθοράς μεταξύ των πολιτικών, πυροδοτώντας πολιτική θύελλα για το ρόλο της δικαιοσύνης στην Ιταλία.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

 

Περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ τη διετία 2014-2015 και 600.000 μέσα στο 2016 έχουν λάβει τα φασιστικά κόμματα της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Χρυσή Αυγή, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με έρευνα του σουηδικού αντιρατσιστικού Ιδρύματος Expo, και παρά τις  υποσχέσεις των θεσμικών οργάνων της ΕΕ ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για «να μην επιδοτούνται αντιδημοκρατικά κόμματα».

ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ

 

Καθημερινές είναι οι συμπλοκές μεταξύ μελών της «Κόζα Νόστρα» και προσφύγων και μεταναστών που έχουν βρεθεί στη νότιο Ιταλία.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑΣ Η ΚΑΡΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ

 

Ενεργοποιείται από το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας η κάρτα σίτισης σύμφωνα με απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώς Φωτίου.

ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ;

 

Ασφαλιστικό, κόκκινα δάνεια και φόροι βρίσκονται στο τραπέζι και είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να λάβει δραστικά μέτρα.