Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΑΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

 

Ήταν μία ανακοίνωση που μάλλον δεν προκάλεσε έκπληξη: Η Ισπανία, για μία ακόμη χρονιά, δεν θα καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της για το έλλειμμα και να ανταποκριθεί στα κριτήρια του συμφώνου σταθερότητας, παραδέχθηκε στη Μαδρίτη ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομίας και επί μακρόν υπουργός Οικονομικών Λούις ντε Γκίντος.

ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ

 

Νέα παράταση δίνεται έως τις 30 Ιουνίου για τα δικαιολογητικά ένταξης στον νόμο Κατσέλη, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε την Πέμπτη στην Βουλή και εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς.

ΘΑ «ΦΑΕΙ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ;

 

Στο προσκήνιο της τουρκικής επικαιρότητας τις τελευταίες ώρες,αναφέρουν ότι εντός του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) ξεκινά συζήτηση για το ενδεχόμενο της απομάκρυνσης του Αχμέτ Νταβούτογλου από την Πρωθυπουργία και την ηγεσία της κυβερνητικής παράταξης.

EΡΧΕΤΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα Βαλκάνια, αφού πριν από λίγες ημέρες έλαβαν χώρα στο Λουξεμβούργο συναντήσεις μεταξύ των υπουργών Άμυνας, της Ελλάδας και της Ρουμανίας. Οι Υπουργοί συμφώνησαν στην ενίσχυση της συνεργασίας στην Άμυνα των τριών χωρών.

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

 

Στην πορεία των διαπραγματεύσεων αναφέρεται δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Focus με τίτλο «Ο Σόιμπλε για τη συμφωνία στην Ελλάδα. Δεν είμαι πολύ απαισιόδοξος». Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι «Το ελληνικό θρίλερ συνεχίζεται».