Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Η ΦΕΝΑΚΗ ΤΗΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗΣ «ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ»

 

Ο Πολιτισμός διαχρονικό μέσο εκλογικής πελατείας. Μ​​ε την «αριστεία» να την αξιολογεί ως «ρετσινιά» ο υπουργός, πρώην Παιδείας και τώρα Πολιτισμού, καθηγητής Αριστείδης Μπαλτάς αυτοχειριάστηκε πολιτικά διασύροντας και το ασπόνδυλο, έτσι κι αλλιώς, κόμμα του. Με την επιλογή του Γιαν Φαμπρ στη διεύθυνση του Φεστιβάλ Αθηνών, ο κ. Μπαλτάς αποτέλειωσε την καταρράκωση κάθε σοβαρότητας του ρόλου του στην πολιτική, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα και τον πρωθυπουργό αρχηγό του.

ΣΤΕΓΝΩΝΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ ΠΑΙΖΟΥΝ... ΠΑΡΑΤΑΣΗ

 

Μπορεί η αγορά έχει στεγνώσει αλλά το υπουργείο Οικονομίας επιμένει να κάνει...καθυστερήσεις και να παίζει παράταση! Και μάλιστα η πολιτική αυτή φαίνεται να εφαρμόζεται στο προγράμματα για την ενίσχυση επιχειρήσεων που έχουν προκηρυχθεί στο πλαίσιο του νέου ΕΣΠΑ.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΒΡΟΦ ΠΡΟΣ ΗΠΑ

 

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ απέρριψε πληροφορίες των ΜΜΕ σύμφωνα με τις οποίες η Μόσχα και η Ουάσινγκτον διεξάγουν μυστικές διαπραγματεύσεις εκτός του πλαισίου των συριακών συνομιλιών που πραγματοποιούνται στη Γενεύη.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΔΩ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ

 

Ο συνταξιούχος Λιάπης ζητά 2.000 ευρώ τη βραδιά για να νοικιάσει τη βίλα του. Σκληρός διαπραγματευτής στις νέες του μπίζνες εμφανίζεται ο Μιχάλης Λιάπης που δεν συζητά να νοικιάσει με λιγότερα από 2.000 ευρώ το βράδυ την πολυτελή του έπαυλη στη Μύκονο.

ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Οργανώσεις σύρων «αντικαθεστωτικών» αποφάσισαν να συντονιστούν για να απαντήσουν στις «παραβιάσεις» από τις φιλοκυβερνητικές δυνάμεις της όλο και πιο αποδυναμωμένης εκεχειρίας που ισχύει στη Συρία από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

 

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για το 2015, η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη χειρότερη θέση παγκοσμίως σε ό,τι αφορά το ύψος του δημοσιονομικού της χρέους.