Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

 
 Ιστορική επίσκεψη στη Λέσβο - Παγκόσμιο μήνυμα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες Σε μία κίνηση ισχυρού συμβολισμού για την παγκόσμια ευαισθητοποίηση των πολιτικών.....Διαβάστε όλο το χρονικό της επίσκεψης ΕΔΩ...



ΣΦΑΓΗ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ

 

Ποτέ άλλοτε στο παρελθόν οι σχέσεις Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ΔΝΤ δεν ήταν τόσο τεταμένες λόγω του ελληνικού ζητήματος. Στο μεταξύ γίνονται προσπάθειες προσέγγισης εν μέσω σεναρίων για πιθανή ελάφρυνση του χρέους.

ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

 

Τη σημασία της απόφασης βόμβα του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι υπογράμμισε κατά την ομιλία του στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας.

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΜΕ

 

Και επίσημα αποφάσισε η Βουλή να συγκροτηθεί η εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ, έπειτα από μία σφοδρότατη αντιπαράθεση.

Η ΚΡΥΦΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΕΤΟΥ ΣΤΗΝ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ»


Πολλά ακούγονται και γράφονται τις τελευταίες μέρες για το άδοξο τέλος της ελληνικής εταιρείας «Ηλεκτρονική Αθηνών» που εκτός όλων των άλλων δεινών, και κυρίως αυτό της ανεργίας που οδηγεί εκατοντάδες εργαζόμενους, διογκώνει και το πρόβλημα του αφελληνισμού της αγοράς.

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ G20

 

Ο κίνδυνος μιας εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το λεγόμενο Brexit, απειλεί την παγκόσμια οικονομία που ήδη πλήττεται από την «αβεβαιότητα», εκτιμούν οι υπουργοί Οικονομικών των 20 πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών (G20) στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά τη λήξη των εργασιών της συνόδου τους στην Ουάσινγκτον.