Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS

 

Εξωδικαστικός συμβιβασμός Siemens: Λειτουργεί πράγματι το ελληνικό Δημόσιο υπέρ της γερμανικής εταιρίας; Για το σκάνδαλο της Siemens δεν χρειάζεται να πει και πολλά κανείς.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΣΟΥΛΤΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Συμφωνία Σουλτς και Τσίπρα: Δεν χρειάζονται νέα μέτρα, αλλά να κλείσει η αξιολόγηση. Δεν υπάρχει ανάγκη πρόσθετων μέτρων για την Ελλάδα, συμφώνησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς κατά την συνάντησή τους στο Στρασβούργο.

ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ ΛΕΠΤΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΜΑΞΙΜΟΥ-ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ-ΔΝΤ

 

Διαπραγμάτευση: Οι επόμενες κινήσεις. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι γίνεται. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάτι γίνεται.

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Τεράστιο ενδιαφέρον από τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ.Η ιστορική επίσκεψη του Προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στη Λέσβο το Σάββατο 16 Απριλίου έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της Ελλάδας καθώς ο Πάπας Φραγκίσκος θα συνοδεύεται από 200 δημοσιογράφους Διεθνών πρακτορείων.

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΑΣΑΝΤ

 

Βουλευτικές εκλογές διεξάγονται σήμερα στη Συρία, στις περιοχές που ελέγχει το καθεστώς του Μπασάρ αλ-'Ασαντ. Πρόκειται για τη δεύτερη ψηφοφορία από την έναρξη του πολέμου το 2011, η οποία καταγγέλλεται ως "παράνομη" από την αντιπολίτευση και τις δυτικές χώρες.

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ 4 «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ» ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

 

Μετά από παρατεταμένη αφασία οι ελληνικές Αρχές ξύπνησαν και άρχισαν να συλλαμβάνουν τους προβοκάτορες (εάν όχι ύποπτους πράκτορες) δήθεν αλληλέγγυους που υποκινούν σε επεισόδια τους απελπισμένους πρόσφυγες και μετανάστες στην Ειδομένη.

Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΚΗΡΥΞΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

 

Με σύνθημα «Αυτό δεν είναι το όνομά σου» (#ThatsNotYourName), με τη στήριξη του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου και της μεγαλύτερης ελληνοαμερικανικής οργάνωσης της «AHEPA» κι εν όψει των προεδρικών εκλογών στην χώρα.

ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 400.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ

 

Η μεθοδική και ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος Ημαθίας, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση υπόθεσης απάτης σε βάρος φορέων του ελληνικού Δημοσίου.

ΠΤΩΧΕΥΣΕ Η «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ» ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ 450 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

 

Η ιστορική αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών «Ηλεκτρονική Αθηνών» κήρυξε πτώχευση και με ανακοίνωση της αναφέρει ότι οι λόγοι είναι η πορεία της οικονομίας και τα capital controls.