Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΕ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ Η ΠΡΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

 

Τέσσερις γυναίκες και ένα παιδί νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός του ναυαγίου το οποίο σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Σάμου όταν λέμβος η οποία μετέφερε πρόσφυγες και μετανάστες ανετράπη.

ΣΕ ΤΡΙΠΛΟ ΤΑΜΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

 

Παιχνίδια του Ισραήλ σε τριπλό ταμπλό - Τα βρίσκει με την Τουρκία και συνεχίζει με Ελλάδα και Κύπρο. Η κυβέρνηση του Ισραήλ συζητά με τη Λευκωσία, ζητά διευκολύνσεις, ενώ την ίδια ώρα οι διαπραγματεύσεις της με την Τουρκία προχωρούν προς την κατεύθυνση επίτευξης συμφωνίας. Φαίνεται δε ότι το βάρος που δίνεται τώρα είναι στην κατάληξη των συνομιλιών τους.

ΡΩΣΙΚΟ “ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ” ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Η.Ε  , Βιτάλι Τσούρκιν με επιστολή του καταγγέλλει την αρχαιοκαπηλία που κάνει ο ISIS μέσω της Τουρκίας.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!

 

Έχετε αναρωτηθεί ποιες είναι οι απολαβές των υψηλόβαθμων πολιτικών της χώρας μας, ή και άλλων χωρών; Ποιος είναι άραγε ο μισθός του Πρωθυπουργού, ο οποίος καλεί το λαό να υπομείνει κι άλλες περικοπές; Είναι άραγε προκλητικά μεγάλος;

ΤΟ FBI ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ

 

Οι επιχειρήσεις στις ΗΠΑ αλλά και διεθνώς, έχουν οικονομικές απώλειες δισεκατομμυρίων δολαρίων από την εξέλιξη της τεχνογνωσίας και της τεχνολογίας με την οποία πραγματοποιούνται ηλεκτρονικές απάτες.

ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΧΤΥΠΗΜΑ

 

Εν αναμονή μεγάλου τρομοκρατικού χτυπήματος στην Τουρκία βρίσκονται υπηρεσίες Ασφαλείας, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για ένα πιθανό νέο μακελειό.  Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα εξέδωσε επείγουσα προειδοποίηση για τους Αμερικανούς πολίτες, κάνοντας λόγο για υπαρκτές απειλές σε τουριστικές περιοχές της Τουρκίας.  

Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ ΠΟΥ «ΧΑΘΗΚΕ» ΣΤΙΣ OFFSHORE

 

Τις μεθόδους που αποκαλύπτονται στα Panama Papers, είχε ανακαλύψει από πολύ νωρίς ο Σταύρος Ψυχάρης. Ο εκδότης του ΔΟΛ, κρύβει τεράστια ακίνητη περιουσία μέσω offshore εταιρειών.