Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΦΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

 
Η ιστορική επίσκεψη στην Λέσβο του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου του Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, και του Πάπα Φραγκίσκου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη για το προσφυγικό. Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....
 


ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ METRON

 

Τις απόψεις που προωθεί συστηματικά η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα σε ό,τι αφορά την αναδιάταξη του τηλεοπτικού τοπίου έρχεται να αντικρούσει μια αναλυτική έρευνα γνώμης.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ Η «ΓΕΩΡΓΙΑΝΗ ΛΕΓΕΩΝΑ»

 

Το…μακρύ χέρι της CIA στον Καύκασο,έτοιμη να πολεμήσει στο πλευρό των Αζέρων. Βίντεο από Αρμενικό uav, δείχνει δεκάδες νεκρούς Αζέρους στρατιώτες, από αρμενικά πυρά.

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΤΗΝ "ΒΑΛΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

 

Τον περασμένο μήνα, ο αμερικανός Υπ. Εξωτερικών έκανε λόγο για διαμελισμό της Συρίας, λέγοντας ότι πρόκειται για «Σχέδιο Β», εάν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις. Στην πραγματικότητα όμως, πόσο πιθανό είναι οι ΗΠΑ να προκρίνουν ως Σχέδιο Α τις διαπραγματεύσεις με Ιράν, Ρωσία και Τουρκία;

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ

 

Και διηγόντας τα να κλαις...Κυβέρνηση εν τρικυμία, αντιπολίτευση εν απουσία, κοινωνία εν καμίνω. Οι πολιτικές ισορροπίες που έχουν διαμορφωθεί βασίζονται στη μετριότητα, στην έλλειψη ευθύνης, στη λήθη των εγκλημάτων του πρόσφατου παρελθόντος και στην απουσία κάθε ρεαλιστικού σχεδιασμού για το αύριο.

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ Η ΕΥΡΩΠΗ

 

Οι χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέγραψαν αριθμό ρεκόρ 1,82 εκατομμυρίων παράτυπων διελεύσεων των συνόρων πέρυσι, μια απότομη άνοδος που καθιστά την Ευρώπη περισσότερο ευπρόσβλητη σε επιθέσεις μαχητών, σύμφωνα με τη συνοριακή υπηρεσία Frontex. Ο αριθμός είναι εξαπλάσιος του προηγούμενου ρεκόρ που είχε καταγραφεί το 2014.

ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ «ΚΟΥΒΑΡΙ» ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

Ξετυλίγεται το κουβάρι της εμπλοκής της Κύπρου στο «σκάνδαλο του αιώνα» -  Τι μάθαμε από τα έγγραφα του Παναμά για τα… «ένοχα» μυστικά που αφορούν σε φοροδιαφυγή, μέσω χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που εδρεύουν ή δραστηριοποιούνται στο νησί.

ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΡΩΜΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ISIS

 

H οργάνωση Ισλαμικό Κράτος δημοσίευσε ένα βίντεο σήμερα όπου απειλεί ότι θα διαπράξει νέες επιθέσεις σε χώρες της Δύσης, κατονομάζοντας το Λονδίνο, το Βερολίνο και τη Ρώμη ως πιθανούς στόχους της.

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ WIKILEAKS

 

"Το κλίμα στη διαπραγμάτευση δεν είναι ιδανικό" παραδέχτηκε ανώτατη πηγή των Βρυξελλών, μιλώντας σε Έλληνες δημοσιογράφους που επισκέφτηκαν την Τρίτη την βελγική πρωτεύουσα.

«ΡΙΓΜΕΝΗ» Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ

 

Δυσαρεστημένος από την ΕΚΤ εμφανίζεται ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Είναι ένα πρόβλημα της κοινής μας νομισματικής ένωσης ότι έχουμε μια ανεξάρτητη κεντρική τράπεζα η οποία είναι λιγότερο ευνοϊκή για την Γερμανία σε σχέση με άλλες χώρες, δήλωσε.