Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Η ΠΑΡΟΔΙΚΟ GREXIT;

 

Πρόσφατα άρχισε να μπαίνει απο πολλούς σαν όπλο για τη διαπραγμάτευση του χρέους και πάλι η αναστολή πληρωμών προς τους δανειστές (χρεοκοπία εντός της Ευρωζώνης). Τα 15 με 25 δις ευρώ όμως που θα πρέπει η Ελλάδα να πληρώνει κάθε χρόνο στους δανειστές της κατά τις υπάρχουσες συμφωνίες, είναι ένα πολύ μικρό μέγεθος για τα μεγέθη της ευρωζώνης.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ

 

Πάνω από 500.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ΔΕΚΟ, «καθώς αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στη δύσκολη οικονομική συγκυρία και στις συσσωρευμένες υποχρεώσεις» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΒΕΕ με αφορμή τη νέα ρύθμιση της ΔΕΗ.

ΑΙΧΜΕΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΝΤ

 

Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζει το Μαξίμου την έλλειψη αντίδρασης εκ μέρους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στις σημερινές αποκαλύψεις των WikiLeaks. Ανώτεροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι επισημαίνουν ότι μέχρι στιγμής, το ΔΝΤ δεν αξιοποιεί την ευκαιρία να διαψεύσει ότι η στρατηγική του είναι η πρόκληση συνθηκών πιστωτικής ασφυξίας στην Ελλάδα, λίγο πριν το κρίσιμο για την Ευρώπη Βρετανικό δημοψήφισμα.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

 

Την από κοινού ενεργοποίηση των πανεπιστημίων της χώρας για τη δημιουργία προγραμμάτων εκπαίδευσης για διάφορες κατηγορίες προσφυγικού πληθυσμού και άλλες ανάλογες δράσεις, αποφάσισε ομόφωνα σε ψήφισμά της η έκτακτη σύνοδος των Πρυτάνεων που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου.

Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!

 

Μόνο μετανοιωμένος δεν δείχνει ο «εγκέφαλος» των χτυπημάτων της 13ης Νοεμβρίου που στοίχησε 130 ζωές αθώων ανθρώπων στο Παρίσι, Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος συνελήφθη προ ημερών από τις Βελγικές Αρχές: «Αν ήθελα, θα υπήρχαν περισσότερα θύματα στο Παρίσι. Ευτυχώς δεν συνέχισα», φέρεται να είπε στον αδερφό του σύμφωνα με το βελγικό δίκτυο «BFMTV»

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Φόβος και τρόμος με την παρουσία ισλαμιστών και στην χώρα μας...Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία προχώρησε σε εκδιώξεις δύο «ιμάμηδων» για ακραία κηρύγματα σε «τζαμιά» στο Περιστέρι. Ο ένας λέγεται πως επιχειρούσε να προσηλυτίσει δύο ανήλικα παιδιά.