Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

 

Βγαίνει και τυπικά από το Μνημόνιο η Κύπρος έπειτα από τρία χρόνια κρίσης και έχοντας χρησιμοποιήσει μόνο το 70% των πόρων του προγράμματος διάσωσης.  Σε ανακοίνωσή του ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM)αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Κύπρος ολοκλήρωσε με επιτυχία το τριετές πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας.

ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ Ο ΠΡΩΤΟΣ «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ»

 

Εταιρείες κατέθεσαν τα πρώτα αιτήματα για την καταβολή αποζημιώσεων έπειτα από τον συνεχόμενο αποκλεισμό της σιδηροδρομικής γραμμής της Ειδομένης από τους πρόσφυγες που μετρά 16 μέρες τώρα.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ;

 

Νέα αναπροσαρμογή της έκτακτης εισφοράς πρότεινε, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση στους δανειστές, προκειμένου να εξασφαλιστούν πρόσθετα ετήσια έσοδα 1,3 δισ. ευρώ.

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

 

Το μακρύ χέρι της τρομοκρατίας στη Ευρώπη. Μια ματιά στον ευρωπαϊκό τύπο μετά το πρόσφατο φονικό χτύπημα στις Βρυξέλλες που ακολούθησε εκείνο που Παρισιού τον περασμένο Νοέμβριου, δεικνύει ότι τίποτε πλέον δεν όπως πριν, και ότι η Ευρώπη προσπαθεί να κυνηγήσει κάτι το οποίο βρίσκεται στο εσωτερικό της και είναι ιδιαίτερα καλά δικτυωμένο.

“ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ”…

 

Μιλώντας για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων καλό θα ήταν να ξεκινά κανείς από την απλούστατη διαπίστωση: σου ανήκει αυτό που μπορείς να υπερασπιστείς και να κρατήσεις. Κατά τα λοιπά, τα (μεγάλα) λόγια ελάχιστη σημασία έχουν και όσοι τα συνηθίζουν είτε δεν έχουν ιδέα είτε επενδύουν στην μικροπολιτική.

ΟΙ ΗΠΑ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ!

 

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ έχει πραγματοποιήσει 25 αεροπορικές επιδρομές κατά των τζιχαντιστών, την ώρα που Αμερικανικά αεροσκάφη ανοίγουν από το πρωί της Δευτέρας δρόμο στου Κούρδους της Συρίας για να ανακτήσουν εδάφη από τους τζιχαντιστές, σύμφωνα με το πρακτορεία "Ανατολή". 

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ;

 

Για την λύση του Σκοπιανού μίλησε ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, σε ελληνική τηλεοπτική εκπομπή.  Σύμφωνα με τον ειδικό μεσολαβητή, λόγω της μεταναστευτικής κρίσης και της τρομοκρατίας, η επίλυση της ονομασίας των Σκοπίων, είναι αναγκαία.

Η ΡΩΣΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

 

Ετοιμάζεται η Ρωσία, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, για σύγκρουση με την Τουρκία. Τα πρόσφατα ρωσικά δημοσιεύματα, υποστηρίζουν ότι έχουν μεταφερθεί στην Συρία, οι πύραυλοι 9K720 «Iskander-M», τους οποίους έχουν καμουφλάρει,  έτσι ώστε να μην γίνονται αντιληπτοί από τα εχθρικά αεροσκάφη.  Για την πληροφορία μίλησε ο ρώσος στρατηγικός αναλυτής και εμπειρογνώμονας  του Κέντρου Ανάλυσης και Τεχνολογίας , Adrei Frolov.

ΕΥΓΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!!!

 

H υπόθεση ελέγχου της δήλωσης περιουσιακής κατάστασης του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, τέθηκε στο αρχείο από την Επιτροπή Ελέγχου Πόθεν Έσχες της Βουλής, αφού δεν προέκυψε κάποιο ζήτημα σχετικά με τη νομιμότητα προέλευσης στα χρήματα και τα ακίνητά του.