Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΡΟΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΑΛΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ

 

Αυξάνονται πάλι οι ροές: 729 νέες αφίξεις χθες στα νησιά, 51.430 οι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα. Αριθμό από τα παλιά θυμίζουν οι 569 αφίξεις μεταναστών και προσφύγων. 

ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

 

Ζυμώσεις στην Κεντροαριστερά. Τι θα ζητήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης από τη Φώφη Γεννηματά. Λίγες ώρες μετά την ομιλία του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος πυροδότησε στη συζήτηση για την διαφθορά και την εκλογολογία, ζητώντας εκλογές, οι ζυμώσεις σε πολιτικό επίπεδο ξεκίνησαν με αφετηρία την κεντροαριστερά.

ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ

 

Η χώρα χάνεται και αυτοί παίζουν θέατρο σκιών. Δόλια Ελλάδα, σε τι συμμορίες έχεις πέσει. Χθες στη βουλή ήταν όλοι τους παράφρονες και  θλιβεροί.

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ";

 

Το εγχείρημα της πολυπολιτισμικότητας στην Ευρώπη. Η καταγγελία του συμβούλου του Τούρκου πρωθυπουργού ότι η Δύση δεν ενστερνίστηκε την πολυπολιτισμικότητα και θέτει φραγμούς στους μουσουλμάνους.

ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

 
Ανοιχτή Επιστολή 
της Παμμακεδονικής Ένωσης Ηνωμένων Πολιτειών 
 Προς την Ελληνική ηγεσία και τον Ελληνικό λαό:

«Ζητούμε την άμεση συγκρότηση αταλάντευτης εθνικής στρατηγικής και πολιτικής για την αντιμετώπιση όλων των εθνικών μας θεμάτων».

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Η ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

«Η επανένωση της Κύπρου έχει καταστεί ρεαλιστική πιθανότητα και πρέπει να αδράξουμε αυτή την ιστορική ευκαιρία», δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς σε ομιλία του στην κυπριακή βουλή.

ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

 

Οι περισσότεροι  πρόσφυγες   διαμένουν στο λιμάνι του Πειραιά εξακολουθούν να είναι «εγλωβισμένοι» σε ένα δίκτυο παραπληροφόρησης, όπως κατήγγειλε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αθανάσιος Τσατσουλής.

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΖΑΖ

 

Ανεβαίνει επικίνδυνα το θερμόμετρο στη Συρία, με τους Κούρδους αντάρτες του YPG να ετοιμάζουν μεγάλη επίθεση για την απελευθέρωση της πόλης Αζάζ, στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπιού, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, η οποία ελέγχεται από την Αλ Κάιντα και τους «μετριοπαθείς» μισθοφόρους του Ερντογάν.

ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!

 
Η απελευθέρωση της Παλμύρα πριν από λίγες ημέρες, υπήρξε εφαλτήριο ανασύνταξης για το Συριακό στρατό, ο οποίος φαίνεται να κατευθύνεται πλέον προς την Ντέιρ εζ Ζορ, 140 χιλιόμετρα μακριά από την αρχαία πόλη που διασώθηκε από τους βάνδαλους.