Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

 

Οι συνέπειες για την Ελλάδα από την αδυναμία της Ε.Ε. να διαχειριστεί το προσφυγικό πρόβλημα. H αμείωτη ροή προσφύγων και μεταναστών από τα παράλια της Μικράς Ασίας  στα ελληνικά νησιά,  παρότι έχει τεθεί σε ισχύ η συμφωνία της Ε.Ε. με την Τουρκία για το προσφυγικό (18.3.2016), επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις, ότι  και αυτή η συμφωνία,   προς το παρόν,  μένει στα χαρτιά.

ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

 

Έως και έξι μήνες στην αναμονή οι καρκινοπαθείς για ακτινοθεραπείες. Τα αδιέξοδα των ασθενών και των οικογενειών τους. Έως και πέντε ή ακόμη και έξι μήνες μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν οι καρκινοπαθείς για να μπορέσουν να ξεκινήσουν ακτινοθεραπείες όπως καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθήνας.

ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ Η Ε.Ε.;

 

Οι πέντε παράγοντες που απειλούν την ΕΕ:Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί σύμφωνα με πολλούς αναλυτές την ισχυρότερη ένωση κρατών στην παγκόσμια ιστορία μέχρι σήμερα. Ιδρύθηκε το 1993 με μόλις 12 μέλη, ενώ σήμερα αριθμεί 28.

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ κ. ΜΑΡΔΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

 

Επιμένει στις δηλώσεις του ο Μάρδας: Βρήκαμε την εισήγηση για επενδυτές-πρόσφυγες στο Google.ΣτοGoogle ανακάλυψε η κυβέρνηση την εισήγηση για τους επενδυτές-πρόσφυγες που θα καταθέσει σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας παρά το σάλο που έχει προκληθεί.

ΗΔΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ «ΧΤΥΠΗΣΑΝ» ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;

 

Το 2012 δύο υπάλληλοι του πυρηνικού εργοστασίου του Doel στο Βέλγιο, κατέφυγαν στη Συρία για να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος, αναφέρουν οι New York Times.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ

 

Η Τουρκία ενεργοποιεί παράλληλα σενάρια: Προετοιμάζεται για βήματα ενσωμάτωσης κατεχόμενα. Σε δυο άξονες πολιτικής κινείται η τουρκική πλευρά, η οποία σε επίπεδο τακτικής έχει καθορίσει τα επόμενα βήματα, εκτιμώντας πως μετά τις βουλευτικές εκλογές του Μάιου, θα υπάρξουν εξελίξεις στο Κυπριακό. Τοποθετούνται δε αυτές οι εξελίξεις για τον Ιούνιο.

ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 65 ΝΕΚΡΟΥΣ!

 

Στους 65 ανέρχονται οι νεκροί ενώ τουλάχιστον 280 άνθρωποι τραυματίστηκαν, κυρίως γυναίκες και μικρά παιδιά, από την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στο δημόσιο Πάρκο Γκουσλάν-ε-Ικμπάλ της Λαχόρης.

ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ "ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ" ΜΕΣΩ ΙΤΑΛΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙ Η FAS

 

Το έδαφος για ενεργοποίηση εναλλακτικών διαδρομών μέσω της ανατολικής Μεσογείου προς την ιταλική χερσόνησο φαίνεται ότι προετοιμάζουν οι διακινητές μετά το ντε φάκτο πλέον κλείσιμο της βαλκανικής οδού.

ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ISIS

 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», δύο πρώην υπάλληλοι πυρηνικού σταθμού στο Ντοέλ, στην Αμβέρσα, του Βελγίου είχαν ταξιδέψει στη Συρία για να ενταχθούν στο ISIS! Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, ο ένας από αυτούς τους άνδρες είναι γνωστός ως Ιλίας Μπουχαλάμπ και πιστεύουν ότι έχει σκοτωθεί στη Συρία.

AΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ… ΤΥΜΠΑΝΑ

 

Μέρος του οικοπέδου 6 της Κύπρου είναι εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας και προσθέτει ότι «θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στην υφαλοκρηπίδα της».