Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ

 

Να σεβαστούν τα κοινωνικά κεκτημένα μιας ευρωπαϊκής χώρας συστήνει στους τεχνοκράτες του ΔΝΤ ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, τονίζοντας ότι στο Eurogroup της 22ας Απριλίου πρέπει να συζητηθεί το συνολικό πακέτο: αξιολόγηση και χρέος.

Β΄ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

 
 
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....
 



ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

 

Σε δεκαπέντε ημέρες η προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες θα αναρτηθεί προς δημόσια διαβούλευση στο διαδίκτυο, δήλωσε την Τρίτη ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μιλώντας σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή του Ζωγράφου.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ

 

Ως αρκετά πιθανό εκτιμά τον κίνδυνο μίας τρομοκρατικής επίθεσης και στην Αυστρία, ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας και σύμβουλος σε θέματα της πολιτικής ασφάλειας του αυστριακού υπουργείου Άμυνας, Νικόλας Στόκχαμερ.

«ΣΥΝΑΧΩΜΕΝΗ» ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

 

Στα βραχυπρόθεσμα προβλήματα της ευρωπαϊκής ανάπτυξης εστιάζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), επικαλούμενη τη χαμηλή εξωτερική ζήτηση και την αδυναμία στις αναδυόμενες αγορές.

ΦΟΡΟ-ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Φορο-βόμβα στο πετρέλαιο κίνησης εξετάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα με τίτλο «Xαράτσι και στο πετρέλαιο κίνησης!». Το υπουργείο Οικονομικών προωθεί την εξίσωση του φόρου στο ντίζελ κίνησης με τον φόρο στην βενζίνη, προσδοκώντας να εισπράξει έσοδα 400 εκατ. ευρώ.

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

 

Σοκ προκαλεί βελγική εφημερίδα με δημοσίευμά της που αναφέρει ότι οι τρομοκράτες σχεδίαζαν χτύπημα σε πυρηνικούς σταθμούς.