Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΒΕΛΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ

 

Καταζητείται και δεύτερος συνεργός των τρομοκρατών.Οι βελγικές αρχές καταζητούν και έναν δεύτερο συνεργό των τρομοκρατών που διέπραξαν τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας Le Monde.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ – Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Πριν το μακελειό της Τρίτης, με τη βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο και σταθμό του μετρό των Βρυξελλών, το Βέλγιο ήταν μία από τις 40 χώρες στις οποίες θεωρείται ότι υπάρχει υψηλή απειλή για τρομοκρατικό χτύπημα, σύμφωνα με το βρετανικό ΥΠΕΞ.

ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ Η ΕΥΡΩΠΗ

 

Το όραμα και το κατάντημα της Ευρώπης: Οι Ευρωπαίοι άρονται και φέρονται από Τουρκία.Η Ευρωπαϊκή Ένωση μέσα στη συνείδησή μας, τα προηγούμενα χρόνια είχε καθιερωθεί ως ο πολιτικός εκείνος οργανισμός, που θα εργαζόταν για την ειρήνη στην Ευρώπη.

ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ

  

Ζαλισμένοι ανάμεσα σε αυξήσεις φόρων, αυξήσεις έκτακτης εισφοράς και μειώσεις συντάξεων, δεν δώσαμε σημασία στα 500ρικα. Το νέο «εχθρό».Τα οποία είναι τεκμήριο μαύρου χρήματος, θα καταργηθούν, οπότε τρέχει ο κόσμος να τα χαλάσει στις τράπεζες, όπου όμως θα πληρώσει προμήθεια - φόρο τραπεζικών συναλλαγών και επιπλέον θα καταγραφεί!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ;

 

Όταν ο αμερικανός Πρόεδρος Τζωρτζ Μπους αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο σχέδιο της Μεγάλης Μέσης Ανατολή , τον Νοέμβριο του 2003 δεν φανταστήκαμε ποτέ την ταχύτητα με την οποία θα εφαρμοζόταν.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ «ΚΟΚΚΙΝΩΝ» ΔΑΝΕΙΩΝ

 

Οι προβλέψεις που έχουν σχηματίσει οι τράπεζες της Ευρωζώνης για τα «κόκκινα» δάνειά τους είναι «εύλογες», δήλωσε η επικεφαλής της ΕΚΤ για την τραπεζική εποπτεία Ντανιέλ Νουί, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προσθέτοντας ότι η εκκαθάριση των τραπεζικών ισολογισμών (από τα «κόκκινα» δάνεια) θα χρειασθεί πολύ χρόνο.

ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

 

Σφηκοφωλιά τζιχαντιστών είναι το Βέλγιο, με το Ισλαμικό Κράτος να σημειώνει ρεκόρ μελών σε αναλογία πληθυσμού. Η χώρα που φιλοξενεί την πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την έδρα του ΝΑΤΟ, είναι στην πραγματικότητα η πιο επικίνδυνη χώρα της Ευρώπης.

ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΚΥΠΡΙΑΚΟ ALPHA

 

Ένταση προκαλούν στην πολιτική σκηνή της Κύπρου φήμες ότι ο υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος φέρεται να εμπλέκεται στο σχέδιο του κυπριακού Alpha.

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ EΝΩΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να σταματήσει τα «γεωπολιτικά παιχνίδια» της και να ενωθεί με τη Ρωσία στη μάχη κατά των «τρομοκρατών», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, μία ημέρα μετά τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες.