Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

 

«Είμαστε σε πόλεμο», είχε πει ο Φρανσουά Ολάντ τον περασμένο Νοέμβριο, μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι. Και οι εικόνες από τις Βρυξέλλες- το βομβαρδισμένο αεροδρόμιο, τα πτώματα στον σταθμό του μετρό, οι άδειοι δρόμοι, η νεκρή πόλη- αναπαράγουν την στερεότυπη εικόνα του πολέμου.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛ.ΑΣ. ΕΚΑΜ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΙ

 

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες των αρμόδιων υπηρεσιών ασφαλείας για ύπαρξη «πυρήνων» τζιχαντιστών στην Ελλάδα επιβεβαιώνουν αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ

 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι μετά την κατάρρευση των κομουνιστικών καθεστώτων, που ολοκληρώθηκε το 1992 με την πτώση του κομμουνισμού στη Σοβιετική Ένωση, η Ελλάδα δέχτηκε από Αλβανία και άλλες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης πάνω από 1 εκατομμύριο μετανάστες.

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;

 

Έσπειρε ανέμους - θερίζει θύελλες. Η Δύση με την ιμπεριαλιστική και ληστρική πολιτική της σε βάρος του 3ου Κόσμου έσπειρε ανέμους και θερίζει   θύελλες .

ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΝΤ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Την αποσαφήνιση πως το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα συμμετάσχει χρηματοδοτικά στο ελληνικό πρόγραμμα μόνον εάν προηγηθεί γενναία ελάφρυνση του ελληνικού χρέους,  έκανε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Αμερικανικής Βουλής.

ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

Οι ξέγνοιαστες μέρες της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας, καιρό τώρα, αποτελούν παρελθόν: Μόνο τους τελευταίους πέντε μήνες, δύο τρομοκρατικές επιθέσεις στην Πόλη και τρεις στην πρωτεύουσα της Τουρκίας έχουν στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες, στέλνοντας, ταυτοχρόνως, μήνυμα ότι ουδείς μπορεί, πλέον, να αισθάνεται ασφαλής στη χώρα.

ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

 

Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, η Goldman Sachs ενημέρωσε πως αναμένεται να κλείσει το γραφείο που διατηρεί στην Γενεύη.  Την είδηση ανακοίνωση ο εκπρόσωπος της τράπεζας, ο οποίος υποστήριξε πως η απόφαση είναι ακόμη υπό εξέταση. 

ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

 

Τις παραβιάσεις του εναέριου και θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, καταγγέλλει με επιστολή του προς το ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν γκι-Μουν, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, πρέσβης Νίκος Αιμιλίου.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ 70 ΣΥΡΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΜΥΡΑ

 

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ισχυρίζεται, σύμφωνα με το τζιχαντιστικό «πρακτορείο ειδήσεων» Amaq, ότι τη Δευτέρα οι τζιχαντιστές σκότωσαν 70 Σύρους πεζοναύτες σε μάχες στα δυτικά προάστια της πόλης Παλμύρα, στην κεντρική επαρχία της Χομς.