Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΤΗ 17η ΚΑΙ 18η ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ΕΕ Τουρκίας για συμφωνία στο προσφυγικό. Οι «28» έχουν καταλήξει σε κοινή πρόταση προς την Τουρκία για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, στη βάση του προσχεδίου του κ. Τουσκ.

Α΄ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

 
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ....
 


ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ” ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 90

 

Αυτά παθαίνεις με τις …ΠΓΔΜ! δεν χρησιμοποιούμε ούτε καν το όνομα ΠΓΔΜ όταν αναφερόμαστε στο κρατίδιο -υπάλληλο των ισχυρών. Στη Γεωγραφία μάθαμε ότι υπήρχαν τα Σκόπια κι ευτυχώς είχαμε καλούς δασκάλους .

ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ...

 

Για άλλη μια φορά δυστυχώς αποδεικνύεται ότι το πολιτικό προσωπικό τη χώρας είναι κατώτερο των περιστάσεων.  Αίφνης λύσαμε όλα τα προβλήματα και αποφασίσαμε εν μια νυκτί να ξεθάψουμε το Μακεδονικό, με ιαχές και κραυγές που μέσα σε λίγες ώρες προκάλεσαν σενάρια πολιτικής αστάθειας.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Και το νέο παζάρι μόλις ξεκίνησε με το πρωινό που έχουν αυτή την ώρα ο Αχμέτ Νταβούτογλου με τον Ντόναλτ Τουσκ. Το Κυπριακό και η βίζα είναι τα δύο θέματα που θέτει επιτακτικά η Τουρκία για να κλείσει τη στρόφιγγα των ροών από τα παραλίας της προς την Ευρώπη, αλλά οι Ευρωπαίοι επί της ουσίας δεν θέλουν να τα δώσουν.

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΡΟΣ Η ΣΥΡΙΑ;

 

Τουρκία: Γιατί κάναμε εχθρό τη Συρία; Καζάνι που βράζει η Τουρκία. Την ώρα που συζητιέται συμφωνία Ευρώπης Τουρκίας για το προσφυγικό, πολλοί αρθρογράφοι επικρίνουν δριμύτατα αυτή την "ευρωπαϊκή στροφή".

ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ «ΛΕΥΚΟΙ ΛΥΚΟΙ» ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Οι αρχές της Γερμανίας έθεσαν εκτός νόμου τη νεοναζιστική οργάνωση WWT (το όνομα της οποίας μπορεί να αποδοθεί ως «Αγέλη Τρόμου των Λευκών Λύκων»), έπειτα από μια σειρά εφόδων που έκαναν σε 15 ακίνητα σε όλη τη χώρα, καθώς εντείνεται η ανησυχία για τη δράση της ακροδεξιάς μετά την άφιξη ενός εκατομμυρίου και πλέον προσφύγων και μεταναστών στη χώρα πέρσι.

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

 

Κοντά σε μια δύσκολη συμφωνία βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση με τους δανειστές, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μειωθεί το ύψος της εθνικής σύνταξης στα περίπου 300 ευρώ με 15 χρόνια ασφάλισης, αλλά θα αποφευχθούν οι περικοπές συντάξεων κάτω των 1.400 ευρώ.

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ MEGA

 

Κορυφώνεται η αγωνία για τη τύχη του Mega, με τις τράπεζες να στέλνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τελεσίγραφο στους μετόχους, με σκοπό να αναλάβουν τις ευθύνες τους ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του ΔΣ της « Τηλέτυπος». 

TΑ ΣΚΟΠΙΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ 250 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

 

Φωτογράφοι που ακολούθησαν τους πρόσφυγες στα Σκόπια συνελλήφθησαν από τις αρχές της χώρας και τώρα τους ζητούν χρήματα για να τους αφήσουν ελεύθερους.

506 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Η αξιωματική αντιπολίτευση στην Τουρκία, το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), υποστηρίζει την άρση της ασυλίας βουλευτών ώστε να επιτραπεί η άσκηση δίωξης σε βάρος τους, δήλωσε  υψηλόβαθμος αξιωματούχος του κόμματος.