Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥΖΑΛΑ

 

Ξαφνική κρίση στην κυβέρνηση μετά την αναφορά Μουζάλα στην ΠΓΔΜ με το όνομα «Μακεδονία» - Δεν έχει παραιτηθεί ο αν. υπουργός μέχρι στιγμής.

43.407 ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Στις 43.407 οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια.Ο αριθμός των προσφύγων και των μεταναστών που βρίσκονταν στην ελληνική επικράτεια έως τις 8:00 σήμερα το πρωί  έφτανε τις 43.407.

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΣΟ ΠΙΘΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ;

 

Αξιωματούχοι Αμερικανοί προχώρησαν σε προειδοποίηση προς τους Λιβανέζους, να μη δώσουν αφορμή στους Ισραηλινούς, αφού οι τελευταίοι φέρονται να αναζητούν πρόσχημα για να εξαπολύσουν επίθεση στον Λίβανο…

O ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΕ

 

O Νταβούτογλου πάλι άρχισε : Είμαστε έτοιμοι για χερσαία επιχείρηση στην Συρία.Ο πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου μιλώντας σχετικά με τις επιχειρήσεις κατά της ISIS στην Συρία, δήλωσε πως ¨Η Τουρκία, οι αεροπορικές και χερσαίες δυνάμεις είναι έτοιμες να πράξουν ότι περνά από το χέρι τους.

«ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ» ΚΑΙ «ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΑ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥΖΑΛΑ 18 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

 

Οι 18 Μακεδόνες βουλευτές της ΝΔ απαντούν: «Ανιστόρητη» και «εθνικά επιζήμια» η δήλωση Μουζάλα. «Ανιστόρητη» και «εθνικά επιζήμια» χαρακτηρίζουν την δήλωση του Γιάννη Μουζάλα, που αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» και οι 18 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που είναι Μακεδόνες.

ΔΙΑΜΑΧΗ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

 

Για διπλωματική διαμάχη Ελλάδας- ΠΓΔΜ με αφορμή το προσφυγικό κάνει λόγο η Bild σχολιάζοντας την δραματική κατάσταση στην Ειδομένη.

"ΠΝΙΓΕΙ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΒΟΥΛΗ Ε.Ε


Ο ελληνικός εγκλωβισμός: Οι Ευρωπαίοι αγοράζουν την ανθρωπιά με μία…επιταγή. Το δράμα των προσφύγων μπορεί να προσφέρεται για τηλεοπτική εκμετάλλευση, όμως δεν παύει παρά να είναι ένα τραγικό γεγονός, που δεν ευαισθητοποιεί τους κατά τα άλλα πολιτισμένους Ευρωπαίους.  Η «μεγαλοψυχία» τους εξαντλείται με την έκδοση ενός τσεκ. Όλα νομίζουν ότι μπορούν να τα εξαγοράσουν με το χρήμα. Ακόμη και την ανθρωπιά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ «ΝΤΡΙΜΠΛΑ» Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ;


Το γύρο του κόσμου κάνει η εντολή Πούτιν για αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από τη Συρία, την ώρα που σε εξέλιξη βρίσκονται οι ειρηνευτικές συνομιλίες στη Γενεύη.

ΠΩΣ ΤΕΘΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ;

 

Ένα έγγραφο που δίνει άλλη τροπή στην υπόθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου. Πρόκειται για την επιστολή του Ιωνά Νικολάου, υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως της Κυπριακής Δημοκρατίας, προς τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

AΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ε.Ε. – ΤΟΥΡΚΙΑΣ

 

Τις λεπτομέρειες του σχεδίου συμφωνίας με την Τουρκία για το προσφυγικό πρόκειται να παρουσιάσει την Τετάρτη η Κομισιόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου Reuters, οι Βρυξέλλες θα ζητήσουν από τις χώρες μέλη και συγκεκριμένα από την Ελλάδα και την Κύπρο να κάνουν παραχωρήσεις προς την Τουρκία.

275 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΤO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Πέντε χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου στη Συρία το κόστος της αιματηρής εμφύλιας σύρραξης ανέρχεται στα 4,5 δις δολάρια κάθε μήνα, με τις σημαντικότερες οικονομικές απώλειες να καταγράφονται στους τομείς της παραγωγής, των υπηρεσιών και της εκπαίδευσης.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΦΕΥΓΕΙ – Η ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ



Οι τζιχαντιστές της τρομοκρατικής οργάνωσης Μέτωπο Αλ Νούσρα, του συριακού σκέλους της Αλ Κάιντα, θα εξαπολύσουν επίθεση μέσα στο επόμενο 48ωρο στη Συρία, απ΄όπου η Ρωσία, σύμμαχος της Δαμασκού, άρχισε την Τρίτη να αποσύρει στρατιωτικές της δυνάμεις και εξοπλισμό.