Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ

 

Το ΝΑΤΟ δεν έχει αρχίσει ακόμα να δρα στο Αιγαίο για την αντιμετώπιση των διακινητών προσφύγων και μεταναστών, όμως η Σύνοδος Κορυφής της Δευτέρας ίσως δώσει το «πράσινο φως» εάν λυθούν τα ανοιχτά ζητήματα, είπε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ

 

Βαρύτατες καταγγελίες για τον πρόεδρο της ένωσης σωματείων Σικάγου. Εδώ και μήνες η ελληνική κοινότητα του Σικάγου ταλαιπωρείται από τις εσωτερικές έριδες τα μίση και τα πάθη που έχουν ξεπεράσει και κάθε όριο.

ΕΓΓΡΑΦΟ 17 ΣΗΜΕΙΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ETHEM BUYUKISIK

 

Τις απαιτήσεις της Τουρκίας που απέρριψαν στην ουσία οι Σύμμαχοι, αποκαλύπτει σε δημοσίευμα, εφημερίδα της Κυριακής. Στο δημοσίευμα παρουσιάζεται έγγραφο 17 σημείων το οποίο κατέθεσε ο Τούρκος στρατηγός ETHEM BUYUKISIK.

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

Στις ΗΠΑ, εν όψει των προεδρικών εκλογών, οι διεκδικητές του χρίσματος εντείνουν τις δραστηριότητές τους. Προσεγγίζουν τα εθνικά λόμπυ και εκείνα πασχίζουν να δεσμεύσουν τους επίδοξους προέδρους ώστε σε περίπτωση εκλογής τους να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της ιδιαίτερης πατρίδας της κινητοποιούμενης ομάδας.

ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

 

Θετικές εξελίξεις για την ελληνική οικονομία, καθώς σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, οι ευρωπαίοι δανειστές και το ΔΝΤ τα βρήκαν για την αξιολόγηση της χώρας μας και επιστρέφουν την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΝΕΜΗΘΟΥΝ 30.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Λίγο πριν το κρίσιμο Συμβούλιο Κορυφής ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, σε συνέντευξή του που θα δημοσιευθεί στο Κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας Tagesspiegel, καλεί τα κράτη μέλη της ΕΕ να δεχθούν πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι μέχρι στιγμής βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα.

ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ: ΝΕΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΚΟ

 

Έξι νέα τιμολόγια ανάμεσα στον Παναγιώτη Μαυρίκο και τη Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το συνολικό ποσό των τιμολογίων κυμαίνεται στο ποσό των 108.300 ευρώ.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ «ΕΝΤΟΛΗΣ» ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ

 

Άναυδοι έμειναν οι πολιτικοί αρχηγοί από την κίνηση της Φώφης, να ανοίξει την τσάντα της και να μοιράσει σε όλους συμπεριλαμβανομένου του ΠτΔ, από ένα χειρόγραφο σημειωματάκι με το οποίο απαιτούσε να συμπεριληφθεί στο κοινό ανακοινωθέν η άποψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ότι η παρούσα κυβέρνηση, δεν μπορεί να “τα βγάλει πέρα” με το προσφυγικό και ότι η μόνη λύση είναι η συγκρότηση εθνικής ενότητας.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ!

 

Κι όμως έγινε κι αυτό! Οι Τούρκοι συνέλαβαν διακινητές προσφύγων! Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ οι Τούρκοι συνέλαβαν  δύο διακινητές  οι οποίοι μετέφεραν περίπου 120 σύρους πρόσφυγες στα παράλια της Μικράς Ασίας.