Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΤΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΙΖΕΓΚΡΑΝΤ

 

Δύο είναι οι κατευθύνσεις στις οποίες προσανατολίζεται η κυβέρνηση όσον αφορά το προσφυγικό: από τη μία είναι η διαχείριση της προσφυγικής ροής και από την άλλη οι διπλωματικές πρωτοβουλίες σε συνδυασμό με τις διεθνείς εξελίξεις και τον συσχετισμό των δυνάμεων στην Ε.Ε.

ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

 

Η αποσπασματική συναίνεση που διαχρονικά νομιμοποιούσε το ευρωπαϊκό εγχείρημα και η οποία τροφοδοτούνταν από πολιτικές εκροές της διαδικασίας ενοποίησης όπως οι ελευθερίες μετακίνησης και κατανάλωσης, τίθεται σήμερα ολοσχερώς υπό αμφισβήτηση.

ΑΙΣΘΗΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

 

Εγγυώμεθα ότι «την πατρίδα ουκ ελάσσω παραδώσομεν»; Η κρίση, η οικονομική αρχικά, αλλά κατ’ εξοχήν η προσφυγική έδειξαν την απόλυτη ψυχική γύμνια των ευρωπαϊκών κρατών. Με την οικονομική οι κυβερνήσεις τους μετακύλησαν το όποιο κόστος στις δανειζόμενες χώρες και στα τιμαλφή τους (ακίνητα, αεροδρόμια κλπ).

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ


Κατά τη διάρκεια των Ναπολεόντειων πολέμων στις αρχές του δέκατου ενάτου αιώνα, πολλές ευρωπαϊκές χώρες παρουσίασαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς οι κυβερνήσεις κατέφευγαν στις εκτυπωτικές πρέσες για να χρηματοδοτήσουν τις δαπάνες των πολέμων τους.

ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 

Μόλις σήμανε μεσάνυχτα τέθηκε σε ισχύ εκεχειρία στη Συρία μετά από 4 χρόνια αιματοκυλίσματος που έχει στοιχίσει στη χώρα εκατοντάδες χιλιάδες ζωές ενώ έχει εξωθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να γίνουν πρόσφυγες. Η Ρωσία και οι ΗΠΑ είχαν αποφασίσει να προωθήσουν τη συμφωνία για τη διακοπή των εχθροπραξιών την 22η Φεβρουαρίου.

Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ

 

Η Ρωσία και ο Άρχοντας της Ανατολής είναι έτοιμοι και περιμένουν οποιονδήποτε να τον αντιμετωπίσουν! Συγκεκριμένα οποιαδήποτε κίνηση και να κάνει το ΝΑΤΟ σε 3 ημέρες έχει ηττηθεί! «Tα ευρήματα δεν φέρνουν καμία αμφιβολία. To NATO δεν μπορεί να υπερασπιστεί με επιτυχία το έδαφος των πιο εκτεθειμένων μελών του» αναφέρει το Rand.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΖΗΤΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Η ΕΦΟΡΙΑ

 

Αποδείξεις ανάλογα με το ύψος του ετήσιου εισοδήματός τους θα πρέπει να συγκεντρώσουν για το 2016 οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, σύμφωνα με την τελική πρόταση που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών προς τους θεσμούς.

«ΨΗΝΕΤΑΙ» ΑΡΓΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ

 

Η… «κάθοδος του ΠΑΣΟΚ» στο συνέδριο του Ποταμιού», θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τίτλος του παρόντος Κειμένου. Ήταν εκεί το «όλον ΠΑΣΟΚ» παρά… κάτι. (Έλειπε ο γεννήτορας της φράσης, Βαγγέλης Βενιζέλος).