Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

 

Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη Σύνοδο Κορυφής, η οποία πραγματοποιείται σήμερα, απόγευμα Πέμπτης, στις Βρυξέλλες με θέμα και τη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης. Ωστόσο, δεν αναμένεται οι Ευρωπαίοι ηγέτες να καταλήξουν σε δεσμευτικές αποφάσεις.

ΓΕΡΟΥΝ ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ: ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

 

Οι διεθνείς δανειστές προβληματίζονται με την ποιότητα των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλούμ, μιλώντας την Πέμπτη στην επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Συμμάχους για χερσαία επιχείρηση στη Συρία αναζητά η Τουρκία. Αξιωματούχος της γείτονος δήλωσε στο Reuters υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας: «Λέμε στους συμμάχους ότι θα πρέπει να γίνει χερσαία επιχείρηση [...] δεν θα γίνει μονομερής στρατιωτική επιχείρηση από την Τουρκία στη Συρία».

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ JEAN-CLAUDE JUNCKER ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΤΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ

 

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχε, στις Βρυξέλλες σήμερα το βράδυ, ο Αλέξης Τσίπρας με τον Jean-Claude Juncker, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

ΔΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Δύο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, κορυφαία στο χώρο τους, υλοποιούνται στο πλαίσιο της e-Academy, της Εκπαιδευτικής Ακαδημίας που δημιούργησε η Εξέλιξη, με στόχο να προετοιμάσει τους καλύτερους επαγγελματίες στην ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα. 

«ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ»

 

Οι Τούρκοι δεν θα τολμήσουν να μπουν στη Συρία καθώς τρέμουν τις αεροπορικές επιδρομές από τη Ρωσία, εκτιμά ο εκπρόσωπος των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, Ταλάλ Σαλού. Σύμφωνα με τον Σαλού οι στρατιωτικές δυνάμεις των Τούρκων αναπτύσσονται εντός του τουρκικού εδάφους στα σύνορα με τη Συρία.

NΕΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

 

Βόμβα στη διαπραγμάτευση της Αθήνας με τους Θεσμούς για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης βάζουν νέες διαρροές που αναφέρονται στη στάση του ΔΝΤ, τη στιγμή που ο έλληνας πρωθυπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες επιχειρώντας να «ξεμπλοκάρει» τις συζητήσεις.

ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΡΩΜΕΙΚΟ!

 

ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ στον πεζόδρομο της οδού Μασσαλίας, έξω από τη Νομική Σχολή Αθηνών. Δεκαπέντε (καμιά υπερβολή) νέοι στη σειρά με μια σύριγγα στο χέρι. Δίπλα τα μαύρα βαποράκια μόλις έχουν φέρει την παρτίδα, μετράνε τα ευρώ. Οι περαστικοί επιταχύνουν το βήμα, κάποιοι κοντοστέκονται αδύνατο να πιστέψουν. Θα προσπεράσουν.

«ΦΡΕΝΟ» ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΒΑΖΕΙ ΝΕΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ

 

Ο καρκίνος αποτελεί από τις σημαντικότερες αιτίες θανάτου παγκοσμίως και έχει «θερίσει» εκατομμύρια ζωές ανά τον κόσμο. Ωστόσο Αμερικανοί επιστήμονες δίνουν ελπίδες για την αντιμετώπιση της νόσου αφού κάνουν λόγο για επανάσταση στη θεραπεία του καρκίνου. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έρευνάς τους, είδαν να εξαφανίζονται πλήρως τα συμπτώματα σε ασθενείς με λευχαιμία τελικού σταδίου.