Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

 

Άλμα προς τα εμπρός αποφεύγοντας το κενό επιχειρεί να κάνει η κυβέρνηση. Το οικονομικό επιτελείο γνωρίζοντας ότι τα μέτωπα είναι πολλά και παραμένουν στο σύνολο τους ανοιχτά βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους θεσμούς αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την επιστροφή των επικεφαλής των τεχνικών κλιμακίων των τεσσάρων θεσμών.

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Νοσοκομείο της μη κυβερνητικής οργάνωσης Γιατροί Χωρίς Σύνορα στην επαρχία Ιντλίμπ της βόρειοδυτικής Συρίας επλήγη σκοπίμως σήμερα κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής και οκτώ άνθρωποι αγνοούνται, καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η οργάνωση.

ΟΙ 4 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ

 
Στο Ανακοινωθέν της Σύναξης, 28 Ιανουα­ρίου 2016, δηλώνεται ότι η απουσία του Αρχιεπισκόπου ήταν «διά προσωπικούς λό­γους». Η δήλωση είναι αναληθής. Ο Αρχιεπίσκοπος ουδεμία προσωπική διαφορά έχει έναντι όλων. Είναι πολύ φιλικός, ευγενής και διαλλακτικός. Η απουσία του οφείλεται σε «κανονικούς λόγους». Αφορούν το κύρος του θεσμού της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Προκαθημένου της. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.....
 


ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ H ΑΠΕΙΛΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ

 

Ο τούρκος, όπως ο διάβολος, γίδια δεν έχει και τυρί πουλάει… Τα γεγονότα είναι κατακλυσμιαία και απεργάζονται την ολοκληρωτική αλλοίωση της εθνικής μας υπόστασης.

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

 

Υπάρχουν πληροφορίες που μας δείχνουν ότι ο κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων είναι πολύ υψηλός, αλλά δεν έχει σημανθεί κάποιος συγκεκριμένος συναγερμός», δήλωσε σήμερα ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο.

ΑΔΥΝΑΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ!

 

Αυξάνεται συνεχώς η λαϊκή οργή με την κυβέρνηση να μην έχει απαντήσεις. Ανήμπορη να συγκρατήσει τους πολίτες. Τα νομοσχέδια που έρχονται αποτελούν δύσκολη λεία αφού τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να διαχειριστούν τις υποσχέσεις τους και τα προεκλογικά συνθήματα πέφτουν στο κενό.

ΓΑΛΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ: ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ

 

Ογδόντα Γάλλοι οικονομολόγοι υπογράφουν ένα κείμενο-έκκληση προς την πολιτική ελίτ της χώρας τους αλλά και της Ευρώπης, για την «έξοδο από το οικονομικό αδιέξοδο», όπως οι ίδιοι διατείνονται. Ιδού οι σκέψεις και οι προτάσεις των 80 ειδικών, όπως τις δημοσίευσε η γαλλική εφημερίδα «Le Monde»:

Ο ΟΔΥΡΜΟΣ ΜΙΑΣ ΚΥΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ

 

Κλαίνε και οδύρονται ορισμένοι για την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά να αντικαταστήσουν την υπάρχουσα διαπλοκή, όπως διαμηνύουν, με μία νέα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους.

ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΣΕ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ

 

Τηλεφωνική εντολή να σταματήσουν οι τούρκικοι βομβαρδισμοί στους Κούρδους της Συρίας, έδωσε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζόζεφ Μπάιντεν στον πρωθυπουργό της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.