Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ 7 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ ΣΕΝΓΚΕΝ

 

Όλοι θυμόμαστε τις «απειλές» για αποβολή της Ελλάδας από την Ευρωζώνη εφόσον δεν προσαρμοζόταν με τις απαιτήσεις των δανειστών της και δεν έπιανε τον τάδε ή δείνα δημοσιονομικό στόχο. Αποτελούν άλλωστε πολύ πρόσφατο παρελθόν...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ;

 

Από την αρχή της κρίσης, ακριβέστερα καταστροφής-υποδούλωσης, το ερώτημα «πρέπει να φύγουμε από το ευρώ;» επανέρχεται σε διάφορες παραλλαγές.

ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ €600 ΕΚΑΤ. ΤΟ ΧΡΟΝΟ

 

Ποιες οι επιπτώσεις και σε ποιους τομείς:Το ένα τρίτο των εξοικονομήσεων που έχουν ως στόχο να φέρουν οι αλλαγές στο ασφαλιστικό και τη φορολογία θα πρέπει να δαπανηθούν φέτος στη διαχείριση του προσφυγικού προβλήματος.

ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ: «MΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ

 

Προειδοποιήσεις του Ρωσικού Υπουργείου Άμυνας προς την Άγκυρα κάνουν λόγο για ρωσικές ένοπλες δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στην Συρία και είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απειλή ενώ παράλληλα απαίτησε από την τουρκική Αεροπορία «να ακολουθήσει τους διμερείς κανόνες που αφορούν την ασφάλεια πτήσεων που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ αλλιώς θα υποστεί τις συνέπειες». 

ΓΑΛΛΙΑ: ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

 

Δια νόμου απαγορεύεται πλέον στη Γαλλία να πετούν τα σούπερ μάρκετ τα απούλητα προϊόντα τους. Τα καταστήματα υποχρεούνται πλέον να δωρίζουν τα είδη διατροφής σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και τράπεζες τροφίμων, αντί να τα καταστρέφουν ρίχνοντας πάνω τους χλωρίνη και να τα μεταφέρουν σε χωματερές, όπως έκαναν στο παρελθόν.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

 

Στις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις στην Ελλάδα κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της στην ηλεκτρονική της έκδοση η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle, το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι πλέον αντιμέτωπος με την οργή του λαού.

ΠΟΙΟΝ EΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ

 

Πυρετωδώς ετοιμάζεται ο Βλαντιμίρ Πούτιν για τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με ρωσικό δημοσίευμα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και μεγαλοεπιχειρηματίας σε Ρωσία και Ελλάδα, Ιβάν Σαββίδης, είναι στις σκέψεις του Ρώσου Προέδρου για τις εκλογές. Οι δύο άνδρες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΤΗ REAL TV… ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

 

Σε μια κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στην Ελλάδα προχωρά ο Νίκος Χατζηνικολάου, επικεφαλής του Real Group, που ανακοίνωσε στην εκπομπή του στο ραδιόφωνο, ότι την Δευτέρα προχωρά στην κατάθεση αιτήματος στην κυβέρνηση Ερντογάν, για την χορήγηση τηλεοπτικής άδειας στην Real tv.