Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΜΕΡΚΕΛ

 

Σημαντικές επαφές και συζητήσεις για το ζήτημα της προσφυγικής κρίσης θα έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σήμερα Πέμπτη στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται προκειμένου να συμμετάσχει στη Διάσκεψη Δωρητών για τους Σύρους Πρόσφυγες ("Supporting Syria and the Region").

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ζει την πρώτη ουσιαστική μετωπική του σύγκρουση με την κοινωνία. Με αυτήν την κοινωνία που τον θώπευσε, του χάρισε τρεις απανωτές πανεύκολες νίκες, του παρέδωσε το σκήπτρο του πρωθυπουργού και τα ηνία της χώρας.

35 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ

 

Βράζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Φωτιά έχουν ανάψει τα μέτρα για το Ασφαλιστικό, και περισσότερο η άγρια φορολογία για τους αγρότες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχουν οι βουλευτές που εκλέγονται σε αγροτικές περιοχές, όπου το κύριο εισόδημα προέρχεται από την καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων.

ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΣΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ

 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, δημοσιεύτηκαν τα αποτελέσματα «μυστικών πυρηνικών ασκήσεων»,  οι οποίες προσομοίασαν έναν πιθανό πυρηνικό πόλεμο  μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΡΕΥΣΤΟΥ

 

Σχέδιο αποκρατικοποιήσεων επεξεργάζεται ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως μεταδίδει το CNN Money, καθώς η Ρωσία αναζητά τρόπους να ανταπεξέλθει στην οικονομική κρίση που προκάλεσαν οι δυτικές κυρώσεις και η ραγδαία πτώση στις τιμές του πετρελαίου.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 24%

 

Πρωταθλήτρια στη μαύρη εργασία η Ελλάδα! Αυτό δείχνουν τα τελευταία στοιχεία από την Ευρωζώνη. Η μαύρη εργασία στη χώρα μας έφτασε στο 24% του ΑΕΠ το 2012. Κατασκευές, οικιακές υπηρεσίες, γεωργία, ξενοδοχειακές υπηρεσίες και εστίαση είναι οι κλάδοι στους οποίους ευδοκιμεί το φαινόμενο.

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – 18 ΝΕΚΡΟΙ!

 

Το Γενικό Συντονιστικό της κουρδικής πολιτοφυλακής YPS, δηλαδή των ένοπλων δυνάμεων των Κούρδων της Τουρκίας που αμύνονται ενάντια στον τουρκικό στρατό μέσα στις κυρίως κουρδικές πόλεις της νοτιοανατολικής Τουρκίας, εξέδωσε ανακοίνωση για τις τελευταίες μάχες στο Σιρνάκ, στη Ιντίλ και στη Σουρ.

ΣΥΡΙΖΑΪΚΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

 

Διορίστηκε στο γραφείο του Δρίτσα η σύζυγος του σκηνοθέτη του Τσίπρα. Συνέχεια στο μπαράζ διορισμών φίλων και συγγενών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσε ο διορισμός της συζύγου του προσωπικού σκηνοθέτη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, παρά τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Θοδωρή Δρίτσα.

Η YAHOO ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ 1.600 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

Το τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, επικαλούμενο το πρακτορείο οικονομικών ειδήσεων Dow Jones, μετέδωσε ότι η εταιρεία Yahoo πρόκειται να ανακοινώσει πως ερευνά «στρατηγικές εναλλακτικές» αμέσως μετά το κλείσιμο της αμερικανικής χρηματαγοράς.