Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΣΕ 15 ΧΩΡΕΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ

 

ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
Στην 8η θέση μεταξύ των 15 χωρών στον κόσμο με τα υψηλότερα ποσοστά αλλοδαπών μεταξύ των φυλακισμένων βρίσκεται η Ελλάδα, σε γράφημα του Statista με στοιχεία από το Institute for Criminal Policy Research.

ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΓΚΕΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ GREXIT;

 

Για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός χρόνου, το κλίμα εναντίον της χώρας μας στις Βρυξέλλες είναι ιδιαίτερα αρνητικό. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι με το προσφυγικό κύμα να περνάει πρώτα από την Ελλάδα, το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ενωσης, όπως τουλάχιστον τη γνωρίζουμε μέχρι τώρα, βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης.

ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS MΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

 

Την ώρα που δυνάμεις της μεγάλης στρατιωτικής συμμαχίας της Δύσης, με περισσότερες από 40 χώρες να επιχειρούν  σφυροκοπώντας  περιοχές όπου μέχρι πρότινος επικρατούσαν δυνάμεις του ΙΚ,  με τα ρωσικά στρατεύματα να προετοιμάζουν τα προσεχή 24ωρα  μεγάλης κλίμακας επίθεση  εναντίον του ISIS, και εδαφικά τμήματα ανακαταλαμβάνονται στην Συρία και στο Ιράκ.  

1916 – 2016 ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ: ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ

 

Όσο η Τουρκία η Γερμανία και η Σαουδική Αραβία αισθάνονται να σφίγγει ο κλοιός από ΗΠΑ και Ρωσία, τόσο ενεργοποιούν κάθε δυνατότητα για συσπείρωση των δυνάμεων που συγκροτούν τον άξονα και τους συμμάχους τους.

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

 

Καθώς κορυφώνεται η αγωνία του οικονομικού επιτελείου για αύξηση των εσόδων, το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζεται να δημοσιοποιήσει μία λίστα, όπου θα βγαίνουν στη φόρα τα ονόματα μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ 20 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ «ΠΡΟΔΟΤΕΣ»

 

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε περισσότερους από 20 τζιχαντιστές μέλη της επειδή προσπάθησαν να λιποτακτήσουν.

TO FACEBOOK ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΟΠΛΩΝ

 

Η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης Facebook Inc με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες απαγόρευσε από τους χρήστες του δικτύου της σε όλο τον κόσμο να συντονίζουν ιδιωτικές αγοραπωλησίες όπλων στο δίκτυο της, όπως και στην υπηρεσία Instagram, λαμβάνοντας υπόψη ανησυχίες ότι το δίκτυο της χρησιμοποιείτο ολοένα και περισσότερο για να παρακαμφθούν οι έλεγχοι ιστορικού στις αγοραπωλησίες όπλων.

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΖΑΝ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Ένα άγνωστο παρασκήνιο πίσω από την απόφαση για το δημοψήφισμα φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Τα Νέα σε ανταπόκρισή της από τη Γερμανία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το Μέγαρο Μαξίμου βρισκόταν σε επικοινωνία με δύο κορυφαίους μάνατζερ της γερμανικής εταιρείας Goetzpartners, ειδικά στην κρίσιμη φάση των διαπραγματεύσεων με τους εταίρους.