Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΟΙ ΗΠΑ

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού BBC, οι ΗΠΑ χτίζουν αεροπορική βάση στην περιοχή Ριμελάν, της βορειοανατολικής Συρίας, η οποία ελέγχεται από τους Κούρδους και στην οποία βρίσκονται οι περισσότερες πετρελαιοπηγές της χώρας!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΣ

 

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με τον 4χρονο Φοίβο. Το μικρό αγόρι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στην Χαλκιδική κοντά στο χωριό Ορμύλια, εκεί όπου ζούσε και σημειώθηκε το στυγερό φονικό της μητέρας του από τον ίδιο του τον πατέρα. 

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

 

Έρχεται τέταρτο μνημόνιο; Αυτό είναι που υποψιάζονται οικονομικοί και πολιτικοί αναλυτές βάσει όχι μόνο των παρασκηνιακών διαβουλεύσεων και όσων κάθε τόσο διαρρέουν, αλλά και των δηλώσεων αξιωματούχων των θεσμών και πολύ περισσότερο λόγω της θέσης που κρατά το ΔΝΤ.

TO ΔΝΤ Η ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΣΟΙΜΠΛΕ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ KAI ΤΑ ΜΕΛΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ

 

Το βαρύ φορτίο του ΔΝΤ, για όλη τη διάρκεια του προγράμματος, φορτώθηκε… πανηγυρικά στην πλάτη του ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας κατά τις εμφανίσεις του στο Νταβός, κάτι βεβαίως που δεν ήταν ούτε στις προθέσεις του, ούτε στις επιδιώξεις του. Τουναντίον.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ;

 

Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, ο επικεφαλής του κόμματος Podemos της ισπανικής ριζοσπαστικής αριστεράς, δήλωσε ότι είναι έτοιμος να σχηματίσει μια αριστερή κυβέρνηση συνασπισμού με τους σοσιαλιστές και άλλα αριστερά κόμματα.

Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕΝΓΚΕΝ

 

Η μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη θέτει σε κίνδυνο την επιβίωση του χώρου Σένγκεν, δήλωσε σήμερα στο Νταβός της Ελβετίας η Κριστίν Λαγκάρντ, η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. 

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ S&P ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

 

Ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor's άφησε σήμερα να εννοηθεί ότι οι πετρελαιοεξαγωγικές χώρες μπορεί να βρεθούν αντιμέτωπες με νέες υποβαθμίσεις, καθώς οι τιμές του αργού υποχωρούν περαιτέρω και ότι θα μπορούσε να επαναλάβει την κίνηση της περασμένης χρονιάς, όταν προχώρησε σε μαζικές υποβαθμίσεις.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

 

Υπάρχει το πρόβλημα του ασφαλιστικού, που θα πάρει νέες διαστάσεις τις επόμενες μέρες, με τους αποκλεισμούς των εθνικών οδών – και των συνόρων. Την ώρα που τα μηνύματα δείχνουν ότι οι Γερμανοί, βρίσκοντας ως νέα αφορμή το ίδιο ασφαλιστικό, θα επαναφέρουν το σενάριο του Grexit.

"ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ" ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!


Αντιμέτωπη με πρωτοφανές κύμα ψύχους βρίσκεται η Κίνα, με χιονοπτώσεις ακόμη και στις νότιες περιοχές που οδήγησαν στην ματαίωση πολλών αεροπορικών δρομολογίων.