Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΤΣΙΠΡΑΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

 

Προς την πρώτη τους μεγάλη αντιπαράθεση στη Βουλή οδεύουν ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και ο νέος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ήδη δείγματα του «πολεμικού» κλίματος έχουν δοθεί στο πλαίσιο του θέματος για το ΕΣΡ:

Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ

 

Ένα από τα ζητήματα που απασχόλησαν πολύ την διεθνή κοινότητα ειδικά μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου είναι το φαινόμενο της Ισλαμιστικής τρομοκρατίας. Με αφορμή τις τρομοκρατικές επιθέσεις του ISIS στο Παρίσι, το ζήτημα αυτό επανήλθε δραματικά στο προσκήνιο έχοντας προκαλέσει το ενδιαφέρον και την ανησυχία της διεθνούς κοινής γνώμης.

"Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..."

 

Ο λόγος για την επίσκεψη του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου στη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Ο ΠτΔ προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει την Ελλάδα στο Ευρώ.

ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ 1 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ

 

Tο πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. Ευρώ έλαβε η Ελλάδα, με ανοιχτά όμως τρία ζητήματα από τη δεύτερη λίστα προαπαιτούμενων μέτρων.

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΠΓΔΜ. Ο πρωθυπουργός Νίκολα Γκρούεφσκι, προχωρά σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές, παρά τις αντιρρήσεις της αντιπολίτευσης και το ενδεχόμενο να μην συμμετάσχει αυτή στις εκλογές.

ΝΤ. ΚΑΜΕΡΟΝ: ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ!

 

Προειδοποίηση του Βρετανού πρωθυπουργού, μέσω της εφημερίδας “The Times”: Oι μουσουλμάνες που δεν χειρίζονται επαρκώς την αγγλική γλώσσα θα μπορούσαν στο εξής να απελαύνονται από τη Βρετανία.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΛΕΙΔΙ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

 

Τον ρόλο του ανώτερου συμβούλου, του προέδρου της Αμερικής προσπαθεί να διελευκάνει η ιστοσελίδα politico.eu, καθώς είχε περίεργες σχέσεις με τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ-Άσαντ.