Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 400 ΑΜΑΧΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΤΕΙΡ ΑΛ-ΖΟΡ

 

Ο Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν, διευθυντής του Παρατηρητηρίου, δήλωσε ότι οι περίπου 400 άμαχοι απήχθησαν από τη συνοικία Αλ-Μπεγκαϊλίγια, την οποία έθεσε υπό τον έλεγχό του το ΙΚ, κοντά στην πόλη Ντέιρ αλ-Ζορ, πρωτεύουσα της ομώνυμης ανατολικής επαρχίας, και από άλλα παρακείμενα προάστια.

ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ. ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

Ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Άδωνις Γεωργιάδης ορίστηκαν, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αντιπρόεδροι της ΝΔ, με αρμοδιότητα τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος και τον συντονισμό του κοινοβουλευτικού έργου αντίστοιχα.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

 

Οι διορισμοί και η πολιτικοποίηση του δημόσιου τομέα στην Ελλάδα θέτουν σε κίνδυνο  το μέλλον του ελληνικού προγράμματος, προειδοποιούν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι.

ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

Με το που ξημέρωσε το νέο έτος, σημειώνεται ραγδαία αλλαγή σκηνικού και πολιτικής από την Αθήνα και την Άγκυρα στα ταραγμένα νερά του Ανατολικού Αιγαίου, που οδηγούν σε τετελεσμένα σε βάρος της Ελλάδας.

ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ

 

Μήνυμα αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής έστειλαν με τη σημερινή συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, Νόρμπερτ Βάλτερ Μπόργιανς.

ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΟΙ EΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

 

Σε κρίση πανικού βρίσκονται οι Έλληνες τα χρόνια της κρίσης. Όπως επισημαίνει ο αναπληρωτής καθηγητής Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Πέτρος Σκαπινάκης, ο οποίος μίλησε στο Πρακτορείο FM 104,9, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, διαπιστώνεται σημαντική αύξηση των κρίσεων πανικού κατά 20-25%.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΓΗ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ

 

Ρώσοι επιστήμονες πιστεύουν ότι τα πυρηνικά όπλα είναι η καλύτερη άμυνα της ανθρωπότητας εάν βρεθεί αντιμέτωπη με γιγάντιους αστεροειδείς που θα έχουν πορεία σύγκρουσης με τη Γη.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ELDORADO GOLD ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

 

Αποφασισμένοι να μη σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους εάν δεν διώξουν, όπως έλεγαν, την Eldorado Gold από την περιοχή δήλωσαν προς πάσα κατεύθυνση κάτοικοι της ΒΑ Χαλκιδικής, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συντονιστικού Ιερισσού ενάντια στις εξορύξεις χρυσού και πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, το απόγευμα της Κυριακής.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΠΑ – ΙΡΑΝ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ

 

Τα χρηματιστήρια στις πετρελαϊκές μοναρχίες του Περσικού Κόλπου κατέγραψαν μεγάλη πτώση την Κυριακή, με αυτά στο Ντουμπάι και το Κατάρ να κάνουν «βουτιά» 6% το καθένα, λόγω της πτώσης των τιμών του αργού και της προοπτικής της επιστροφής του Ιράν στην αγορά πετρελαίου.