Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΟΡΓΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"

 

Την έντονη αντίδραση ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ προκαλεί η προσπάθεια της ευρωβουλευτού του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος από την Κροατία Μαριάνα Πέτιρ να δημιουργήσει άτυπη ομάδα ευρωβουλευτών με τον τίτλο “Φίλοι της Μακεδονίας”, εντός του Ευρωκοινοβουλίου.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ

 

Αν και δήλωσε ανοιχτή για το άνοιγμα ενός νέου κεφαλαίου για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν είναι της παρούσης, καθώς ο δρόμος της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας είναι πολύ μακρύς.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

 

Συνελήφθη στην Ολλανδία ένας Ολλανδός, πρώην στρατιωτικός, που φέρεται ότι πολέμησε στο πλευρό των σοσιαλιστών Κούρδων της Συρίας ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και σκότωσε τζιχαντιστές της οργάνωσης.

ΟΡΓΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! EΓΙΝΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

 

Μεγαλώνει η οργή στη Γερμανία, σύμφωνα με τη βρετανική EXPRESS, μετά την αποκάλυψη ότι έγινε συγκάλυψη σεξουαλικών επιθέσεων από πρόσφυγες σε ένα «πάρτι υποδοχής» προσφύγων δύο μήνες πριν τη μαζική πρωτοχρονιάτικη επίθεση αλλοδαπών σε γυναίκες στην Κολωνία.

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

 

«Κίτρινη κάρτα» βγάζουν οι δανειστές στην κυβέρνηση αναφορικά με το ασφαλιστικό καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή του κουαρτέτου στην εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», οι θεσμοί περίμεναν «αγελάδα και τους έστειλαν μια γάτα».